Απάντηση Γκυρίνη για την παραίτηση Βενιόπουλου: “Καλή επιτυχία σε όποιες νέες παλινδρομήσεις του”

“Με αφορμή το δημοσίευμα στα site περί της παραίτησης του κ. Βενιόπουλου.

Ως Δήμαρχος Αλεξάνδρειας έκανα δεκτή τη παραίτησή του κ. Βενιόπουλου και οφείλω να τον ευχαριστήσω για την έως τώρα συνεργασία του.

Ο κ Βενιόπουλος, αν και διατελούσε με απόφαση μου,  Αντιδήμαρχος, ουδέποτε είχε διαφοροποιηθεί από τη διαμόρφωση της πολιτικής μας, όμως λίγες ημέρες πριν τη λήξη της θητείας του και 2 μήνες πριν τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, υπέβαλε την παραίτησή του.

Είναι όμως βέβαιο, αν οι εκλογές ήταν σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα να μην είχε αποχωρήσει από την θέση του και να ταυτιζόταν πλήρως με τις αποφάσεις της Διοίκησης, όπως έκανε μέχρι χθες.

“Και ο νοών νοείτω”

Βέβαια, δικαίωμα του, είναι να κάνει τις πολιτικές επιλογές του σύμφωνα με τα όσα πρεσβεύει και για τις οποίες θα κριθεί, όπως και άλλωστε όλοι μας, από όσους τον τίμησαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Είναι εντυπωσιακό, όμως, ότι στην ανάγκη του να δικαιολογήσει την πολιτικά υστερόβουλη απόφαση του και να προκαλέσει αίσθηση η αποχώρησή του, ξαφνικά θυμήθηκε ότι “Οι ρυθμοί λειτουργίας της διοίκησης είναι διαφορετικοί από τις επιθυμίες και τις προσδοκίες του, καθώς και από τις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Η διαπίστωση αυτή τον οδηγεί στην απόφαση να κλείσει οριστικά ο κύκλος της συμπόρευσής μας”, αφήνοντας αιχμές για τη λειτουργία της Δημοτικής Αρχής. Η κοινή γνώμη έχει ήδη αντιληφθεί τις στοχεύσεις του καθενός και έχει σχηματίσει άποψη.

Η Δημοτική Αρχή με υπευθυνότητα συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος για το οποίο την επέλεξαν οι δημότες της Αλεξάνδρειας με ενότητα και αποφασιστικότητα.

Εύχομαι στον κ. Βενιόπουλο καλή επιτυχία σε όποιες νέες παλινδρομήσεις του επιλέξει να ακολουθήσει.

Ο

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *