Ώρα Ευθύνης – Παναγιώτης Γκυρίνης: “Τελικά ο κ. Ναλμπάντης είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ;”

Λίγες μέρες μετά την αλλαγή του χρόνου (2/01/2019), ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να παρουσιάσει  μέσα από το επίσημο κομματικό του όργανο που είναι η εφημερίδα ΑΥΓΗ, την λίστα με τις πρώτες υποψηφιότητες που θα στηρίξει στις δημοτικές εκλογές του 2019.

(Δείτε ΕΔΩ) Αυτή η πληροφορία, αρχικά θα μπορούσε να είναι αδιάφορη. 

Ωστόσο,  υπάρχει ένα σημείο που την κάνει πολύ ενδιαφέρουσα: Μέσα στην λίστα των ονομάτων που στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, φιγουράρει φαρδιά πλατιά και το όνομα του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας Κώστα Ναλμπάντη.

Σε προηγούμενη δήλωση της Ώρας Ευθύνης, είχε αναφερθεί το γεγονός της στήριξης του κ. Ναλμπάντη από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά χωρίς να υπάρξει απάντηση. Γιατί άραγε;  Γιατί η απάντηση είναι προφανής: Την στιγμή που οι Αλεξανδρινοί αλλά και όλοι οι Έλληνες Μακεδόνες έτρεχαν σε κάθε διαδήλωση και πνίγονταν στα δακρυγόνα θέλοντας να εκφράσουν  το δίκαιο αίτημά τους να μην παραχωρηθούν ιστορικά κεκτημένα αιώνων όπως το όνομα της Μακεδονίας, την ίδια στιγμή, ο κ. Ναλμπάντης και οι συνεργάτες του, πίσω από κλειστές πόρτες, έκλειναν συμφωνίες προκειμένου να λάβουν στήριξη από την κυβέρνηση που τελικά παρέδωσε και Μακεδονικό όνομα και Μακεδονική γλώσσα στους Σκοπιανούς.

Ώρα Ευθύνης –  Παναγιώτης Γκυρίνης

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *