Υπέρ των μόνιμων δομών ΚΔΑΠ και ΜΕΑ ο συνδυασμός Ώρα Ευθύνης, του Παναγιώτη Γκυρίνη

Λαμβάνοντας υπόψη το έγγραφο του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των ΟΤΑ ο συνδυασμός Ώρα Ευθύνης δηλώνει ότι υποστηρίζει ανεπιφύλακτα τα αιτήματα του για μόνιμες δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ – ΜΕΑ στους δήμους, για σταθερή χρηματοδότηση με σκοπό την πλήρη κάλυψη του λειτουργικού τους κόστους καθώς και για μόνιμες θέσεις εργασίας για το προσωπικό των δομών.

Η ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών που ασκεί τη διοίκηση στο Δήμο Αλεξάνδρειας έχει στηρίξει ΕΜΠΡΑΚΤΑ τις δομές ΚΔΑΠ που λειτουργούν εντός των ορίων του Δήμου μας και με σειρά από παρεμβάσεις τις έχει ενισχύσει με κάθε δυνατό τρόπο.
Πέραν τούτου το τελευταίο διάστημα έχει τεθεί σε λειτουργία το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου, ένα από τα λίγα που λειτουργούν στη χώρα, κατόπιν μνημονίου συνεργασίας που έχει υπογραφεί το Δεκέμβριο του 2016 με “Τα Παιδιά της Άνοιξης”.

[Best_Wordpress_Gallery id=”312″ gal_title=”ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ”]

Η ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ έχει στο πρόγραμμά της για την ερχόμενη τετραετία τη δημιουργία και νέων ΚΔΑΠ, ούτως ώστε να λειτουργεί ένα ΚΔΑΠ σε κάθε δημοτική ενότητα του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Η ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ είναι κοντά στους δημότες και το έχει αποδείξει έμπρακτα.
Γιατί για εμάς αυτό που μετρά είναι οι δημότες!

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας και επικεφαλής του συνδυασμού ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ,
Παναγιώτης Γκυρίνης

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *