Τον Μητροπολίτη επισκέφθηκε ο Ταξίαρχος Γιώργος Τζήμας

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, 11ης Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας εθιμοτυπική επίσκεψη από τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Τζήμα.

Ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων συνεχάρη τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και τον καλωσόρισε στην Αποστολική Μητρόπολη Βεροίας, όπου κήρυξε ο Απόστολος των Εθνών Παύλος και ευχήθηκε ο προστάτης και πολιούχος της Βεροίας, Όσιος Αντώνιος ο Νέος και ο προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας, Άγιος Μεγαλομάρτυρας Αρτέμιος να τον ευλογούν και να τον ενισχύουν στο δύσκολο έργο του.

Ακόμη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων, δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον παρευρισκόμενο στη συνάντηση Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Αδαμίδη και τους συνεργάτες του, για τη συμπαράσταση της Ελληνικής Αστυνομίας στο έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *