Τα «δυνατά» χαρτιά του Γκυρίνη…

[Best_Wordpress_Gallery id=”95″ gal_title=”Gkyrinis_xartia”]

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές, αφού απομένει πλέον ένας μήνας ακριβώς πριν την τελική αναμέτρηση.
Οι πέντε συνδυασμοί που διεκδικούν τη διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας, έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, πέρα από κάποιες ανακοινώσεις της τελευταίας στιγμής.


Σίγουρα ουδείς εξ ημών, μπορεί να αποφανθεί για το ποιος θα είναι ο τελικός νικητής των εκλογών και πολύ πιο δύσκολο είναι να «βαπτίσουμε» κάποιον φαβορί. Το ίδιο ισχύει και για τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, για τους οποίος μάλιστα τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα, λόγο και του μεγάλου αριθμού τους.


Μπορούμε ωστόσο να χαρακτηρίσουμε κάποιους, ως φαβορί σ’ αυτή τη μάχη, λόγω και των προηγούμενων συμμετοχών τους.
Ξεκινώντας αρχικά από τους υποψηφίους του συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης» του νυν Δημάρχου και εκ νέου Υποψηφίου κ. Παναγιώτη Γκυρίνη, δεν θα μπορούσαμε να μην ξεχωρίσουμε τα λεγόμενα «βαριά» χαρτιά του που είναι οι στενοί του μέχρι σήμερα συνεργάτες.

[Best_Wordpress_Gallery id=”93″ gal_title=”ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ”]


Πρόκειται για τους δύο προέδρους ΚΕΔΑ και Δημοτικού Συμβουλίου κ.κ. Δελιόπουλος και Ράπτης, για τους οποίος ουκ ολίγες φορές έχουμε αναφέρει την πολύ καλή λειτουργία τους και γενική παρουσία.
Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στα δυνατά χαρτιά του Γκυρίνη, συγκαταλέγεται και ο Αντιδήμαρχο για όλες τις δουλειές, κ. Δριστά, που από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα στέκεται υποδειγματικά στο πλευρό του Δημάρχου.


Φυσικά από αυτό το παζλ δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας, κ. Μπασδεκόπουλος, που σ’ αυτή την πρώτη του εμπλοκή με τα κοινά έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής, όπως και ο στενός φίλος και Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Παντόπουλος.


Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και την κ. Μοσχοπούλου, η οποία ναι μεν ήρθε από το συνδυασμό του κ. Δημητριάδη (νυν αντιπολίτευση), ωστόσο τα δείγματα γραφής που έχουμε από αυτόν, την τοποθετούν ανάμεσα στα φαβορί για μια εξαιρετική πορεία και σ’ αυτές τις εκλογές.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *