Τάσος Μπαρτζώκας: “Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην μνήμη των 21 μαθητών που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη”

Με τον Υφυπουργό Μεταφορών, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο συναντήθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, ζητώντας του υποστήριξη στην ίδρυση Πρότυπου Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, εντός της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, αφιερωμένο στη μνήμη των 21 μαθητών, που έχασαν τη ζωή τους στο ατύχημα των Τεμπών το 2003.

Εδώ και καιρό ο Βουλευτής βρίσκεται σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ψηφιδωτό», από το Μακροχώρι Ημαθίας και τη Διοίκηση της Σχολής Μετεκπαίδευσης, προκειμένου να υλοποιήσουν από κοινού την κατασκευή του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής. Κοινός στόχος είναι η υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στην κυκλοφοριακή Αγωγή σε παιδιά και νεαρούς οδηγούς, από απόλυτα καταρτισμένα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, επιδιώκοντας παράλληλα την τιμή και την μνήμη των θυμάτων του θλιβερού δυστυχήματος.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ενημερώθηκε πλήρως από τον κ. Παπαδόπουλο για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν από εδώ και στο εξής, καθώς υπάρχει ήδη θετική εισήγηση από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Επιπλέον, απέσπασε τη διαβεβαίωση από τον Υπουργό ότι το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών θα στηρίξει με κάθε τρόπο τη δημιουργία του Πάρκου, είτε αυτή αφορά οικονομικούς πόρους είτε την παροχή τεχνογνωσίας.

Κατόπιν της πολύ θετικής εξέλιξης της συνάντησης, ο Βουλευτής προγραμματίζει διαδοχικές συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς, έτσι ώστε να επισπεύσει τις διαδικασίες και να αποκτήσει η Βέροια ένα σύγχρονο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *