Συνάντηση Λ. Τσαβδαρίδη με τον Νέο ΥΠΑΑΤ για τα προβλήματα των Αγροτών της Ημαθίας

Συνάντηση με τον νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Γεωργαντά είχε σήμερα στο Υπουργείο ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης προκειμένου να του μεταφέρει την αγωνία των αγροτών της Ημαθίας μπροστά στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν την παρούσα χρονική περίοδο.

Με το κόστος παραγωγής να είναι δυσβάστακτο, με το ρεύμα και το πετρέλαιο να παραμένουν ακριβά και με τα αγροτοεφόδια σε υψηλές τιμές, ο κ. Τσαβδαρίδης σημείωσε ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ οφείλει να συνεχίσει τις στοχευμένες παρεμβάσεις της για τη στήριξη του αγροτικού μας κόσμου, όπως πολλές φορές το έχει πράξει μέχρι σήμερα, πολλώ δε μάλλον όταν οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα δύσκολες λόγω της διεθνούς ενεργειακής κρίσης και της συνεπαγόμενης ακρίβειας που πλήττει το σύνολο της κοινωνίας.

Ο νέος Υπουργός τόνισε ότι παρακολουθεί στενά τα ζητήματα αυτά και ότι στη συνάντηση του ιδίου με το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης και με εκπροσώπους τους αγροτικού μας κόσμου, την Πέμπτη που μας έρχεται, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών μας.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *