Στα Ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές Έβρου την Καθαρά Δευτέρα ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Στο σημείο μηδέν των Ελληνοτουρκικών συνόρων στις Καστανιές του Έβρου, εκεί που οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μας μαζί με τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας μας υπερασπίζονται με σθένος τα σύνορά μας απέναντι στην ασύμμετρη απειλή της εισβολής χιλιάδων λαθρομεταναστών με τις ευλογίες του Ερντογάν, επέλεξε να βρεθεί την Καθαρά Δευτέρα ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

«Ήρθα για να εκφράσω την αμέριστη ηθική υποστήριξη μου και συμπαράσταση σε όλους όσους ορθώνουν με αποφασιστικότητα τείχος απέναντι στον υβριδικό πόλεμο του Ερντογάν ενάντια στην Ελλάδα μας. όλοι μαζί ενωμένοι δίνουμε το μήνυμα στον Τούρκο ότι η Ελλάδα είναι ισχυρή και αποφασισμένη να υπερασπιστεί κάθε σπιθαμή του εδάφους της. Χερσαίου και θαλάσσιου.» δήλωσε ο κ. Τσαβδαρίδης ο οποίος, εκτός των άλλων συζητήσεών του, είχε εγκάρδιες συνομιλίες τόσο με τους άντρες της διμοιρίας υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας στις Καστανιές, όσο και με τον Πρόεδρο των Συνοριακών Φυλάκων Ελλάδας, Ημαθιώτη κ. Παναγιώτη Χαρέλα, που από την αρχή βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Τσαβδαρίδης, «Πιστοί στο καθήκον τους, σε άκρα ετοιμότητα μέρα και νύχτα προκειμένου να αντιμετωπίσουν την ασύμμετρη απειλή των λαθρομεταναστών – εισβολέων, οι άνδρες μας ορθώνουν στήθη λειτουργώντας αποτρεπτικά αλλά και κατασταλτικά – όπου χρειάζεται – με απόλυτη ψυχραιμία. Η απόπειρα εισβολής όχι μόνο αποτυγχάνει αλλά αντιθέτως καταφέρνει να κάνει ακόμη περισσότερο μία γροθιά τον Ελληνικό λαό. Μεγάλη η συμβολή της Ημαθίας μας στο τείχος αποφασιστικότητας και εθνικής κυριαρχίας απέναντι στο άδικο, το παράνομο, το εμπρηστικό.»

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *