Σήκωσε τα «μανίκια» ο Αργύρης Πανταζόπουλος…..

Μια εβδομάδα σχεδόν, μετά τη σύντομη ανάπαυλα, λόγω του ευτυχούς για τον ίδιο γεγονότος (ο γάμος του με την εκλεκτική της καρδιάς του) ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Αργύρης Πανταζόπουλος, επιστρέφει δυναμικά, στην κούρσα των εκλογών.

Φυσικά μιλώντας για δυναμική επιστροφή, δεν αναφερόμαστε μόνο στο ότι τον είδαμε να είναι ταχύτατος στην αντίδραση του, σ’ ότι αφορά στις απαντήσεις που έδωσε σε συνυποψήφιο του, για θέματα που τον κατηγόρησε, αλλά σε άλλα πιο ουσιαστικά, που αφορούν στην στελέχωση του ψηφοδελτίου του, σ’ αυτή τη δύσκολη προεκλογική κούρσα.

Συγκεκριμένα, από καλά επιβεβαιωμένες πηγές, πληροφορηθήκαμε ότι ο κ. Παντζόπουλος τις τελευταίες μέρες κατάφερε να εντάξει στο ψηφοδέλτιο του, τέσσερα πολύ ηχηρά και συγχρόνως ισχυρά ονόματα.

Και οι τέσσερεις τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στα τοπικά δρόμενα του τόπου και προέρχονται, δύο από τον πρώην Δήμο Πλατέος και δύο από τον πρώην Δήμο Μελίκης. Πρόκειται για υποψηφιότητες που θα αλλάξουν κατά πολύ τις ισορροπίες σ’ αυτά τα δύο Δημοτικά διαμερίσματα, καθώς διαθέτουν και πείρα και «ρεύμα» στην τοπική κοινωνία.

Προς το παρόν, αν και γνωρίζουμε τα ονόματα, δυστυχώς δε μας δίνετε η δυνατότητα να τους ανακοινώσουμε (για ευνόητους λόγους), ωστόσο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν γνωστά και να είστε σίγουροι ότι θα αποτελέσουν θέμα πολλών πολιτικών συζητήσεων.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *