Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία – Βολές κατά Τόλκα και θεοχαρόπουλο

Τους υποψηφίους Βουλευτές στην Ημαθία, παρουσίασε το ΚΙΝΑΛ σε εκδήλωση στη Βέροια, με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης, κ. Κώστα Ασλάνογλου.

Ο κ. Ασλάνογλου αρχικά ανακοίνωσε τους Υποψήφιους Βουλευτές του συνδυασμού, τονίζοντας ότι το ΚΙΝΑΛ εδώ και πολύ καιρό, ήταν το πρώτο κόμμα που είχε κάνει γνωστό το μεγαλύτερο μέρος των υποψηφίων, πλην των γυναικών, οι οποίες και αυτές παρουσιάστηκαν σήμερα.

[Best_Wordpress_Gallery id=”570″ gal_title=”ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΚΑΡΤΑ”] [Best_Wordpress_Gallery id=”571″ gal_title=”ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ ΚΑΡΤΑ”]

Στη συνέχεια τους παρουσίασε έναν, έναν ξεχωριστά, κάνοντας σύντομες αναφορές στη διαδρομή τους, τόσο την πολιτική όσο και την προσωπική.

Αμέσως μετά ο κ. Ασλάνογλου πέρασε στην επίθεση, αναφερόμενος στους κ.κ. Τόλκα και Θεοχαρόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά: «κάποιοι περίεργοι τύποι, οι οποίοι να ξεκαθαρίσω ότι κάνουν περισσότερο ζημιά στην αντίληψη της κοινωνίας περί πολιτικής και όχι στην παράταξη που προέρχονται, έγιναν υπουργοί μιας χρήσης, ορισμένου χρόνου, ανακαλύπτοντας ξαφνικά την αριστερή καταγωγή τους.

Είναι ευτύχημα για μας, ότι δεν είναι μαζί μας, γιατί πλέον εμείς δεν είμαστε  υποχρεωμένοι απολογηθούμε για τις πράξεις τους..» και συνέχισε αναφερόμενος στις τελευταίες, όπως ο ίδιος είπε, περίεργες ενέργειες που έχουν κάνει: «…θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους πολιτικούς απατεώνες. Σταματήστε να χρησιμοποιείται αυτά που είχατε πάρει από αυτόν τον ιστορικό χώρο, γιατί τελικά εισπράττετε μόνο άρνηση. Αυτοί οι κύριοι μ’ αυτές τις ανήθικες συμπεριφορές νομίζουν ότι θα επιβιώσουν.

Ας σταματήσουν αυτές τις αθλιότητες. Δεν γίνεται να χρησιμοποιούν λίστες που πήραν από αυτήν εδώ την παράταξη για να ψαρέψουν σε θολά νερά. Πραγματικά περιμένουμε και την αντίδραση της κοινωνίας σ’ αυτή τη σήψη και παρακμή…».

Από τα πυρά του κ. Ασλάνογλου δεν ξέφυγαν και τα στελέχη της ΝΔ. «Θα μας βρουν μπροστά τους όλοι αυτοί που τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Ξέρουμε τι κάνει η ΝΔ και τα στελέχη τους. Από τον λαϊκισμό πρέπει να περάσουμε στον ορθολογισμό» είπε ο κ. Ασλάνογλου.

Ο κ. Ασλάνογλου τέλος ανέφερε ότι θα επισκεφθεί την Ημαθία στις 26 Ιουνίου η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από τους (με τη σειρά που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση):

Νίκος Μπρουσκέλης, γιατρός

Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, γιατρός

Ειρήνη Σαββίδου, υπάλληλος ΚΕΠΑ Βέροιας

Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου, αγρότης – συνδικαλιστής

Μαρία Τορορή, δικηγόρος

Μπάμπης Γκιόνογλου, μηχανικός, πρώην δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Απαντήσεις στους δημοσιογράφους

Απαντώντας σε ερώτηση για μετεκλογικές συνεργασίες, τόσο οι έξι υποψήφιοι όσο και ο κ. Ασλάνογλου, τόνισαν ότι το ΚΙΝΑΛ θα χαράξει τη δική του πορεία, αλλά σε κάθε περίπτωση τόνισαν ότι δεν θα επιτρέψουν τη χώρα να παραμείνει σε ακυβερνησία, αλλά πάντα σταθερά με τις απόψεις του.

You may also like...

1 Response

  1. 25 Ιουνίου, 2019

    […] «υπουργός μιας χρήσης…» (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ και εδώ ) και άλλους τέτοιους βαρύτατους χαρακτηρισμούς, που […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *