Ξεκίνησε τις περιοδείες του σε χωριά του Δήμου, ο Μιχάλης Χαλκίδης

Από το Νεοχώρι ξεκίνησε τον τελευταίο κύκλο επισκέψεων στα χωριά του Δήμου μας ο υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Χαλκίδης, συνοδευόμενος από ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. 

Στη συνέχεια έκανε ομιλία σε καφενείο της περιοχής Αμπελοτόπια, μια περιοχή με νοικοκύρηδες  κατοίκους, όμορφα σπίτια, περιποιημένες αυλές και δυστυχώς πολλά απορρίμματα στους ανοιχτούς κάδους, που επιβεβαίωναν την τραγική αδυναμία να ανταποκριθεί στα ελάχιστα η παρούσα δημοτική αρχή.

Στις ομιλίες που έγιναν αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού αλλά και στις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.

Έκλεισε την ημέρα με επίσκεψη στον συνοικισμό του Αγίου Γεωργίου.

Ήταν κάτι διαφορετικό από τα συνήθη.Πολίτες συγκεντρωμένοι περίμεναν τον Μιχάλη Χαλκίδη  επιφυλάσσοντάς  του  θερμότατη υποδοχή. Η ομιλία έγινε σε κλίμα εγκάρδιο. Οι παριστάμενοι πολλές φορές διέκοπταν τον ομιλητή για να θέσουν τα ερωτήματά τους, αλλά και για να διατυπώσουν  τη δική τους άποψη. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Χαλκίδης φαινόταν να απολαμβάνει την ατμόσφαιρα. Μπήκε στο κλίμα και από ένα σημείο και μετά η περιοχή σείστηκε από χειροκροτήματα και κόρνες αυτοκινήτων. 

Σε δύο στιγμές η εικόνα θύμιζε συγκεντρώσεις τους παρελθόντος σε παλμό και επικοινωνία ομιλούντος και  πολιτών…

Όταν δήλωσε ότι πέραν της γενικής ιδιότητας του Δημάρχου όλου του Δήμου, θα πρέπει να θεωρούν ότι θα είναι πρωτίστως “δικός τους ” Δήμαρχος.

Και όταν διέκοψε την ομιλία, μετακινήθηκε ελαφρώς και τους έδειξε δύο ανοιχτούς κάδους απορριμμάτων που υπερχείλιζαν από σακούλες και τον πέριξ αυτών χώρο που είχε απορρίμματα διάσπαρτα. ήταν η απόδειξη των λεγομένων του και ήταν μάρτυρας αδιάψευστος ότι δεν ήταν προεκλογικά λόγια τα περί καθαριότητας αλλά πραγματικό γεγονός.

[Best_Wordpress_Gallery id=”218″ gal_title=”GKIATAS”]

Μια ανθρώπινη στιγμή  αξίζει να αναφερθεί. Ένας μικρός όμορφος πρίγκηπας θέλησε να φωτογραφηθεί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Χαλκίδη. Ο υποψήφιος Δήμαρχος φαινόταν να απολαμβάνει την “τιμή”. Συμφώνησαν βέβαια να αφεθεί το σάντουϊτς για λίγο και ο πρίγκηπας θρονιάστηκε στην αγκαλιά του Μιχάλη Χαλκίδη για την αποτύπωση της σημαντικής στιγμής. Απίθανη εικόνα, ο πρίγκηπας επίσημα ενδεδυμένος με κουστούμι και γραβάτα και ο υποψήφιος με λιτή περιβολή.

Ήταν μια επίσκεψη που θύμιζε στιγμές παρελθόντος, με πάθος, χαμόγελα, συμμετοχή.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *