Νέοι αγρότες: Οι δικαιούχοι σε Κεντρική Μακεδονία και Στερεά Ελλάδα

Τα αποτελέσματα με τους δικαιούχους και τους κομμένους του προγράμματος των Νέων Αγροτών αναρτήθηκαν από τις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Στερεάς Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, στην Κεντρική Μακεδονία αναρτήθηκε ο πίνακα δικαιούχων για τους οποίους δεν απαιτείται προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών. Ο πίνακας αυτός περιλαμβάνει 1.490 δικαιούχους με συνολικό ποσό δημόσιας δαπάνης τα 54.630.000 ευρώ.

Επίσης, αναρτήθηκε πίνακας εν δυνάμει δικαιούχων για τους οποίους απαιτείται επιπλέον η προσκόμιση των δικαιολογητικών. Ο πίνακας περιλαμβάνει 637 δικαιούχους με συνολικό ποσό δημόσιας δαπάνης τα 23.065.000 ευρώ.

Ο πίνακας με 644 αιτήσεις, που δεν επιλέγονται για στήριξη, για τις οποίες από το διοικητικό έλεγχο δεν έχει προκύψει λόγος απόρριψης αλλά δεν καλύπτονται από το όριο των διαθέσιμων πιστώσεων.

Πίνακα αιτήσεων που δεν επιλέγονται για στήριξη, για τις οποίες από το διοικητικό έλεγχο έχει προκύψει λόγος απόρριψης. Ο πίνακας περιλαμβάνει 253 αιτήσεις.

Τα αποτελέσματα σε Στερεά Ελλάδα

Σε 817 ανέρχονται οι δικαιούχοι στη Στερεά Ελλάδα που εντάσσονται στο πρόγραμμα Νέων Γεωργών, συνολικού προϋπολογισμού για την Περιφέρεια 38,8 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την απόφαση, με την διάθεση του 90% του συνολικού προϋπολογισμού, από τους 1.069 υποψήφιους, οι 817 κρίθηκαν δικαιούχοι, οι 116 κρίθηκαν εν δυνάμει δικαιούχοι (απαιτείται η προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών), οι 103 κρίθηκαν επιλαχόντες και οι 33 απορρίφθηκαν. Μετά την εξέταση των ενστάσεων που θα υποβληθούν θα διατεθεί και το υπόλοιπο 10% του συνολικού προϋπολογισμού, οπότε θα αυξηθεί και ο αριθμός των δικαιούχων τουλάχιστον κατά 100 άτομα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *