«Κλικ… στις ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας» Φωτογραφική εξόρμηση εκπαιδευτικών που ασχολούνται με την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και τη Φωτογραφία

Το Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Κλικ, προστάτευσέ το!» ήρθε στη Βέροια για να φωτογραφήσει τις ανθισμένες ροδακινιές την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019!

Τη φωτογραφική εξόρμηση διοργάνωσαν η Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς – μέλη του Δικτύου από το Εσπερινό Γυμνάσιο Βέροιας, το 1ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας και το 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας. Πηγή έμπνευσης της εξόρμησης, ο διαγωνισμός φωτογραφίας που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά από τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Φωτογραφίες της Λίνας Δουβαντζή και της Βένιας Αμοιρίδου
Φωτογραφίες της Λίνας Δουβαντζή και της Βένιας Αμοιρίδου

Το πρώτο μέρος της εξόρμησης περιλάμβανε περιπατητική διαδρομή – ξενάγηση και φωτογράφηση στη Βέροια (Κυριώτισσα, Μητροπόλεως, Μεντρεσέ τζαμί, πλατεία Ωρολογίου, Μπαρμπούτα, Εβραϊκή Συναγωγή, παλιά Μητρόπολη). Το δεύτερο μέρος της εξόρμησης περιλάμβανε περίπατο και φωτογράφηση στο φράγμα του Αλιάκμονα και σε κτήματα με ανθισμένες ροδακινιές και δαμασκηνιές.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *