Εντυπωσιακή η συγκέντρωση του Παναγιώτη Γκυρίνη στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ

Παρουσία πλήθος κόσμου, που κατέκλυσε την αίθουσα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», του Δημάρχου και εν νέου Υποψηφίου, Παναγιώτη Γκυρίνη.

Στη συγκέντρωση το παρόν έδωσαν πολλά στελέχη της ΝΔ στην Ημαθία, μεταξύ των οποίων ήταν και οι Βουλευτής κ. Βεσυρόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης κ. Καλαϊτζίδης, ο πρώην Δήμαρχος Μελίκης κ. Καρέλης, ο πρώην Δήμαρχος Αντιγονιδών κ. Στεργιόπουλος, ο πολιτευτής κ. Μπαρτζώκας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Παλπάνας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Αλεξάνδρειας κ. Τακης,  η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Καρατζιούλα, οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. κ. Παράσχου και Τελληγιαννίδης και κα. Σουγιουλτζή, οι πρώην Αντινομάρχες κ.κ. Σούρλας και Γκιουρτζής και ο Πρόεδρος του Αγροτικού συνεταιρισμού Μελίκης κ. Λουκανόπουλος

Ο κ. Γκυρίνης κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στα έργα που έχει υλοποιήσει ο ίδιος και η διοίκηση του στη θητεία που διανύουμε και φυσικά παρουσίασε |τις δεσμεύσεις, δράσεις, ενέργειες και γενικά τη συνολική πρόταση της ΩΡΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», όπως χαρακτηριστικά είπε, για τη νέα τετραετία.

Από την ομιλία του, όπως άλλωστε αναμενόταν, δεν έλειψαν και οι αναφορές κατά των άλλων υποψηφίων. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γκυρίνης άσκησε κριτική μόνο κατά δύο διεκδικητών του Δημαρχιακού θώκου, των κ.κ. Κώστα Νάλμπάντη και Μιχάλη Χαλκίδη, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάσει, ενώ δεν αναφέρθηκε καθόλου κατά των άλλων δύο διεκδικητών κ.κ. Αργύρη Πανταζόπουλο και Ηλία Ιακωβίδη.

Τέλος ο Δήμαρχος κ. Γκυρίνης παρουσίασε 83 υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *