Απίστευτο περιστατικό στο Αιγίνιο: Αρνητές πέρασαν χειροπέδες σε γυμνασιάρχη

Πέντε άτομα συνελήφθησαν για το αδιανόητο περιστατικό με τον γυμνασιάρχη στην Αιγίνιο της Πιερίας. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σχετικά με το επεισόδιο στην Πιερία δήλωσε: «Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους».

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί όταν ο διευθυντής του Γυμνασίου Αιγινίου δέχτηκε επίθεση από μέλη της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» την ώρα που προσερχόταν στο σχολείο.

Γύρω στις 8 σήμερα το πρωί, κάποια άτομα πλησίασαν τον διευθυντή, του φόρεσαν χειροπέδες, τον έβαλαν με τη βία σε ένα από αυτοκίνητά τους και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας- Κολινδρού, παραδίδοντάς τον με το αιτιολογικό ότι «παραβιάζει το Σύνταγμα».

Η Αστυνομία προχώρησε αρχικά στην προσαγωγή 11 ατόμων, τα οποία παρουσιάστηκαν στο τμήμα, ζητώντας να παραδώσουν τον διευθυντή, κι εξετάζει τον βαθμό συμμετοχής του καθενός εξ αυτών.

Ο διευθυντής του Γυμνασίου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς φέρει κάποιες εκδορές στα χέρια από τις χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν οχλήσεις έξω από το σχολείο από την ίδια ομάδα και είχαν ενημερωθεί σχετικά οι αρμόδιες Αρχές. Τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα τόσο ο διευθυντής του Γυμνασίου όσο και ο διευθυντής του Λυκείου στο Αιγίνιο δέχονταν επανειλημμένα απειλές με αποτέλεσμα ο διευθυντής του Γυμνασίου να αναγκαστεί να καταγγείλει τα περιστατικά στις Αρχές.

Φωτογραφία και βίντεο του olympusmera.gr από την προσαγωγή τους:

Φωτό από το γυμνάσιο Αιγινίου όπου προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση: 

Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού: Ο απόλυτος παραλογισμός

Για τον «απόλυτο παραλογισμό» κάνει λόγο ο δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού, Αναστάσιος Μανώλας, στην περιοχή του οποίου συνέβη το πρωτοφανές γεγονός.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δήμαρχος, αφού δήλωσε τη θλίψη του για την αρνητική δημοσιότητα που λαμβάνει ο τόπος του λόγω του θλιβερού συμβάντος, περιγράφει τα γεγονότα.

«Οι αυτοαποκαλούμενοι Θεματοφύλακες του Συντάγματος «συνέλαβαν» τον γυμνασιάρχη και τον οδήγησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Αναφέρω προς άγνωστη κατεύθυνση (τελικά τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα), ώστε να μπούμε στην ψυχολογία αυτού του ανθρώπου, για το πώς μπορεί ένιωθε εκείνες τις στιγμές», αναφέρει ο Αναστάσιος Μανώλας.

Πηγή: olympusmera.gr

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *