Ανοιχτή εκδήλωση προς τιμήν πεσόντων στρατιωτικών σε αεροπορικά ατυχήματα

Το ραντεβού κλείστηκε. Εδώ και 11 χρόνια είμαστε εκεί να τιμήσουμε τους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ πεσόντες φίλους μας, που υπηρετούσαν στο 3ο ΤΕΑΣ στην Αλεξάνδρεια. Έτσι και φέτος λοιπόν στις 17 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 στο δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων-Μενεμένης “Κων. Καραραμανλής” θα είμαστε εκεί. Ο Στάθης, ο Σάκης και ο Βαγγέλης μας ενώνουν με τον Θεόκλητο, τον Δημήτρη, τον Χρήστο, τον Ηλία, τον Δημήτρη, τον Αδάμ, τον Κωνσταντίνο και με το 2006 και το μακρινό 1994.

Φέτος όμως έχουμε χαιρετίσουμε και έναν άλλο φίλο. Τον Γιώργο Τοτικίδη που έφυγε τόσο ξαφνικά και που ο ίδιος μας είχε δείξει τον δρόμο να τιμούμε αυτούς που φεύγουν με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στην εκδήλωση μας.

Η εκδήλωση βρήκε στέγη και τελείτε υπό την αιγίδα του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης στο πρόσωπο του δημάρχου κ. Λάζαρου Κυρίζογλου και την πλαισιώνουν το Θερμαϊκό Ωδείο Θεσσαλονίκης με τις χορωδίες του καθώς και ο Γ.Ο. Ολυμπιάδα Σταυρούπολης με τα τμήματα του. Όπως κάθε χρόνο η υποστήριξη και η προθυμία των εθελοντών μας είναι μεγάλη και συγκινητική. Οι διαιτητές μας με το δίδυμο πατέρα-γιου Κυριάκου Λαζαρίδη και Μάρκου Λαζαρίδη. Υγειονομικά οι εθελοντές Σαμαρείτες μας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού όπως επίσης και η εταιρία “συνέργεια” φυσιοθεραπευτήριο . Η εταιρία MOUSSONES PHOTOGRAPHY καλύπτουν με το φωτογραφικό φακό τους την εκδήλωση ενώ υπεύθυνος για τα βίντεο είναι ο Σταύρος Τσαμπουρδης. Eυχαριστώ για την υποστήριξη και την ευγενική χορηγία το cafe-bar MATA HARI , τον γυμναστή Nikos Ioakimidis, τον χορηγό επικοινωνίας Γιάννη Σερβετα καθώς και τα καταστήματα “Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ” και “ΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ”. Η Ελένη Τσιλινικου δημιούργησε την φετινή αφίσα και την ευχαριστώ πολύ. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέρφους μου που βοηθούν όλα αυτά τα χρόνια να πραγματοποιηθει αυτη η εκδήλωση μνήμης.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *