Έκλεισαν τις προεκλογικές περιοδείες οι υποψήφιοι βουλευτές του «ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

[Best_Wordpress_Gallery id=”833″ gal_title=”ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΟΙ”]

Έκλεισαν τις προεκλογικές περιοδείες,  τις συλλογικές και ατομικές προσπάθειες, οι υποψήφιοι βουλευτές του «ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ».  Οι Χρήστος Αντωνίου, Στέργιος Καλπάκης, Φρόσω Καρασαρλίδου, Εύη Παπαγιαννούλη, Γιώργος Ουρσουζίδης και Άγγελος Τόλκας.

 Οι υποψήφιοι μοίρασαν έντυπο υλικό με τις θέσεις και το πρόγραμμα του Σύριζα και της προοδευτικής συμμαχίας για την επόμενη τετραετία, απ΄ άκρου εις άκρον της Ημαθίας, συζήτησαν με πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και ζήτησαν στήριξη με ψήφο στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ώστε η Ημαθία και η χώρα να μην επιστρέψουν πίσω, στα χέρια αυτών που την οδήγησαν στη χρεοκοπία.

Θέλουν να ευχαριστήσουν όλες τις Ημαθιώτισσες και τους Ημαθιώτες για το ενδιαφέρον που έδειξαν σε ότι αφορά τις θέσεις και το πρόγραμμα του Σύριζα και της Προοδευτικής συμμαχίας και για την ευγένεια με την οποία τους αντιμετώπισαν.

  Επισημαίνουν για μία ακόμα φορά  πως η ψήφος στις εκλογές της Κυριακής είναι βαριά και σημαντική, πως «τώρα αποφασίζουμε για τις ζωές μας», για το ποιος θα μας κυβερνήσει με ποιο σχέδιο και με ποιο πρόγραμμα.

 Για το αν θα συνεχίσουμε την πορεία προς τα μπρος, την πορεία της οριστικής εξόδου από την κρίση, με στοχευμένες φοροελαφρύνσεις, με στήριξη των κοινωνικά αδύναμων, τώρα και των μεσαίων στρωμάτων, με παρεμβάσεις που θα δίνουν τη δυνατότητα να μειωθεί ακόμα περισσότερο η ανεργία, με δημιουργία 500.000  ποιοτικών θέσεων εργασίας  κυρίως για τους νέους, με δουλειές με κανόνες και δικαιώματα και για το αν θα έχουμε τη στήριξη και την περαιτέρω βελτίωση του κοινωνικού κράτους (Νοσοκομεία, σχολεία, δήμους, κοινωνικές δομές κλπ).

 Καλή ψήφο, για την Ημαθία, για την Ελλάδα, για τον άνθρωπο


You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *