Ώριμο στην κοινωνία το αίτημα των εκλογών

Mετά την τεράστια σε όγκο και γεμάτη παλμό συγκέντρωση του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη μας, είναι προφανές ότι μέρες απομένουν μέχρι την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Θα ήθελα να μην παρερμηνευτεί η τοποθέτησή μου αυτή και παρουσιαστεί σκοπίμως ως ρεβανσιστική, το εννοώ με την πλέον λογική ερμηνεία, των εκατοντάδων πολιτών που συγκεντρώθηκαν της Κυριακή, ξεπερνώντας και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις, αλλά και από όλες τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τελευταία.

Χάρηκα για την συμμετοχή όλων των στελεχών και μελών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι, παρά τις όποιες μικρές διαφορές σε απόψεις ή πρακτικές που υπάρχουν σε όλες τις μεγάλες δημοκρατικές παρατάξεις, έβαλαν πάνω από όλα το καλό του τόπου και προσήλθαν. Χάρηκα όμως διπλά που είδα ανάμεσά μας και πολίτες που δεν ανήκουν στην παράταξή μας και που ήλθαν να ακούσουν, να συγκρίνουν και να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις.

Σ αυτούς ιδιαίτερα με όλο τον σεβασμό θα ήθελα να πω.

Θέλουμε να έλθετε μαζί μας, σας θέλουμε ισότιμους συνοδοιπόρους στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Εκτιμούμε την δική σας γενναιότητα να προχωρήσετε σε νέες επιλογές, με βάση το συμφέρον του τόπου. Αναγνωρίζουμε ότι εμείς είμαστε σε προνομιακή θέση, καθότι ο πολιτικός μας φορέας δικαιώνεται στις μεγάλες του επιλογές. Αυτό κάνει ακόμη περισσότερο την επιλογή σας άξια θαυμασμού και σεβασμού.

Νέοι και παλιοί φίλοι, όλοι στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Νίκη Καρατζιούλα

Περιφερειακή Σύμβουλος

Κεντρικής Μακεδονίας

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *