Ώρα Ευθύνης: “Επικίνδυνος για τον τόπο, αλλά και για την αξιοπιστία όλων όσων ασχολούνται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο «σωτήρας του τόπου» υποψήφιος κ. Χαλκίδης

Απάντηση σε όσα ανέφερε στην χτεσινή του παρουσία στον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης για το Open MALL εξέδωσε η Ώρα Ευθύνης του Παναγιώτη Γκυρίνη.

Συγκεκριμένα εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Επικίνδυνος για τον τόπο, αλλά και για την αξιοπιστία όλων όσων ασχολούνται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση  κρίνεται και είναι ο «σωτήρας του τόπου» υποψήφιος  κ. Χαλκίδης.

Κατά την προσφιλή του συνήθεια να υπονομεύει την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας, όπως έκανε και με το κολυμβητήριο Μελίκης πριν από χρόνια, ο κ. Χαλκίδης, έκανε και πάλι την εμφάνισή του, με θόρυβο, «βόμβα χαρακτηρίστηκε», αλλά χωρίς καμιά ουσία, κανένα αντίκρισμα. «Άνθρακες και πάλι  ο θησαυρός».

Κατά την επίσκεψή του στον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας, στις 14 Μαρτίου, προσπάθησε με ανεύθυνες και ψεύτικες πληροφορίες (αξιόπιστες κατά αυτόν όσο και αξιόπιστο είναι το έργο που έχει κάνει στον τόπο) να δημιουργήσει εντυπώσεις ότι έχει «γνωστούς» και «υπόγειες γνωριμίες», αλλά και να  σπείρει την αμφιβολία στα μέλη του Συλλόγου αλλά και σε ολόκληρο τον εμπορικό κόσμο με μοναδικό σκοπό και στόχο να πλήξει το έργο της διοίκησης του Παναγιώτη Γκυρίνη και προσωπικά τον ίδιο .

Οι… «πληροφορίες» του κ. Χαλκίδη αφορούσαν την έκβαση της αίτησης χρηματοδότησης του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open MALL) που συνυπέγραψαν από κοινού Εμπορικός Σύλλογος και δήμος Αλεξάνδρειας, και κατά τον κ. Χαλκίδη και σύμφωνα με τις «πληροφορίες» αυτές, η μελέτη δεν εγκρίθηκε.

Μάταια τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας  προσπάθησαν κατ’ επανάληψη  να τον πείσουν ότι δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση και καμιά πληροφορία για την εξέλιξη σε κανέναν δήμο της χώρας μέχρι τώρα.

Μάταια ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Δημητριάδης τον διαβεβαίωνε ότι την ίδια ημέρα της επίσκεψης του κ. Χαλκίδη, 14 Μαρτίου, είχε επικοινωνήσει ο ίδιος με το αρμόδιο  γραφείο που έχει αναλάβει την μελέτη και του είπαν ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση και ότι ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι αξιολογήσεις.

Απέναντι στην προσπάθεια αλλά στην πρώτη διάψευση από τον Εμπορικό Σύλλογο ο κ. Χαλκίδης με περισσό θράσος και ανευθυνότητα απάντησε «μακάρι να είναι έτσι»…

Μπορεί ο κ. Χαλκίδης να μην έχει πρόβλημα να ντροπιάζεται δημόσια προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς του, αλλά εμείς δεν πρόκειται να του κάνουμε τη χάρη και να τον αφήσουμε να υπονομεύει με ψέματα και γκεμπελίστικες  μεθόδους τους επαγγελματίες και τους πολίτες, όπως επίσης να δηλητηριάζει την κοινωνική συνοχή και κυρίως βάζοντας «λάσπη στον ανεμιστήρα» να διαβάλει το δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη και το έργο της διοίκησης .

Έτσι λοιπόν, απευθυνθήκαμε στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Αλεξάνδρειας, οι οποίες με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στο υπουργείο όπου έλαβαν την απάντηση ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΦΘΕΙ Η ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  του Υπουργείου Οικονομίας, η οποία ορίστηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα!

Αν λοιπόν ο κ. Χαλκίδης θεωρεί ότι δεν έκανε σκοπίμως ψευδή δήλωση για προσωπικούς και πολιτικούς λόγους, ας δημοσιεύσει άμεσα την κατά τα λεγόμενά του Απόφαση Απένταξης του Έργου και ας δώσει στην δημοσιότητα τον Πίνακα Κατάταξης των αξιολογούμενων προτάσεων για να ενημερωθούμε όλοι για την ορθότητα των λεγομένων του. Σε κάθε άλλη περίπτωση εκτός από ψεύτικες  πληροφορίες πρόκειται για πολιτική κακοήθεια και εκδικητικότητα που πηγάζει από μικροπολιτικά προσωπικά συμφέροντα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *