Όποιος δεν ψηφίσει ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ

 Κάθε σπιθαμή ελληνικής γης βαμμένη με αίμα αγώνων, κάθε ημέρα του χρόνου και μια επέτειος αγώνα για Δημοκρατία και Ελευθερία. Είναι βαθιά ριζωμένο το δέντρο της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας σε αυτόν τον τόπο, με ρίζες πολλές όπως η γλώσσα, η θρησκεία, η ιστορία και ο πολιτισμός. Μια τέτοια ρίζα, την Μακεδονική, επιχείρησε να κόψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο μιας γενικότερης προσπάθειας αφελληνισμού με αριστερά θεωρητικά παραληρήματα.

Ως ταλαιπωρία αντιμετώπισαν το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων (γιατί πολλάκις έχω πει πως Μακεδονικό θέμα δεν υφίσταντο τα Σκόπια αναζητούσαν ονομασία, ταυτότητα και ιστορία και ως τέτοιο έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε) Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και στην συνέχεια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την θητεία της δεν δίστασε να “παίξει” με θεμελιώδεις θεσμούς της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας, όπως η Δικαιοσύνη, η Παιδεία, η Υγεία, οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Εκκλησία κ.α., προκειμένου να έχει επικοινωνιακό – εκλογικό όφελος. Είναι ξεκάθαρο πως στη “σκακιέρα” των γεωπολιτικών εξελίξεων, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια συνεργασίας με τον Διεθνή παράγοντα, θυσίασε τα “πιόνια” που έχουν μικρή αξία για αυτήν.

Τέτοια “πιόνια” είναι, στην αριστερή συνείδηση, η Ιστορία και ο Πολιτισμός. Έτσι λοιπόν φτάσαμε στην προσπάθεια για “ξερίζωμα” της Μακεδονίας με την συμφωνία των Πρεσπών και την παράδοσή της στα Σκόπια.

Το ξεκάθαρο και σαφές μήνυμα που έστειλαν οι απανταχού Έλληνες στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου δεν άφησε περιθώρια παράφρασης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Κανένας πολίτης καμίας χώρας του πλανήτη, δεν χαρακτηρίζεται φασίστας όταν ζητωκραυγάζει υπέρ της πατρίδας του, έτσι και στην Ελλάδα. Οι φθηνές θεωρητικές δικαιολογίες τελειώσανε, η καταστρεπτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οδεύει προς το τέλος της.

Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όμως, πως η άθλια συμφωνία των Πρεσπών δεν φέρει μόνο την υπογραφή του Έλληνα Πρωθυπουργού και του τότε Υπουργού εξωτερικών, αλλά έχει και την επικύρωση του ελληνικού Κοινοβουλίου. Αυτό σημαίνει πως οι τραγικές επιλογές συμπολιτών μας, σε επίπεδο βουλευτών, είχαν ως αποτέλεσμα να μην αντιδράσει κανείς από τους κυβερνητικούς βουλευτές, ακόμα και αν αυτοί προέρχονται από την Μακεδονία. Είναι βέβαιο πως τέτοιου τύπου συμφωνίες υπάρχουν και για τις υπόλοιπες ευαίσθητες περιοχές της Ελλάδος.

Μονόδρομος λοιπόν για τους Έλληνες όχι μόνο η απομάκρυνση την καταστρεπτικής αυτής κυβέρνησης από την εξουσία, αλλά η ξεκάθαρη και αυτοδύναμη αντικατάστασή της. Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο στους Έλληνες πολίτες πως μόνο μια αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μπορεί να βάλει για πάντα στο ντουλάπι της ιστορίας τον τυχοδιωκτισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Απευθυνόμενος λοιπόν στο σύνολο των υγιών κεντρώων, κεντροδεξιών και δεξιών φιλελεύθερων δημοκρατικών δυνάμεων, στους πολίτες με υψηλό το φρόνιμα της Δημοκρατίας και του Πατριωτισμού και με την πεποίθηση πως όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε καλά πως δεν ήμουν και δεν πρόκειται ποτέ να γίνω απλά μεταφορέας συνθημάτων και απόψεων τρίτων, αλλά πάντα προσυπογράφω τα λεγόμενά μου, σάς καλώ να απαλλάξετε την χώρα άπαξ δια παντός από την τυχοδιωκτική – καταστρεπτική σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Θα πρέπει να γίνει σε όλους ξεκάθαρο, πως όποιος δεν ψηφίσει στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όποιος δεν στηρίξει την προσπάθεια του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για θεσμική επαναφορά στις αρχές και τις αξίες της πατρίδος μας, τότε ψηφίζει έμμεσα ή άμεσα ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς περιστροφές και δικαιολογίες.

Με τιμή

ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *