Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας Στ. Δριστά

Αγαπητές συνδημότισσες & αγαπητοί συνδημότες,

«Ελπίδα, αγάπη, αλληλεγγύη». Τρεις λέξεις που περικλείουν όλο το νόημα της μεγάλης γιορτής των Χριστουγέννων. Η Γέννηση του Θεανθρώπου αποτελεί για όλους μας το φωτεινό φάρο και την πυξίδα ώστε να πορευόμαστε με μεγαλύτερη πίστη και δύναμη.

Η μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων μας καλεί να κάνουμε πράξη το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης. Ας ανοίξουμε την καρδιά μας και ας προσφέρουμε φροντίδα και στήριξη στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Σε όλους εκείνους που θα γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα σε συνθήκες θλίψης, πόνου και μοναξιάς. Ας επιβεβαιώσουμε και πάλι πως η κοινωνία μας διατηρεί μια ισχυρή παράδοση αλληλεγγύης, βοηθώντας όσους μας χρειάζονται.

Για αυτήν τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης λοιπόν το μήνυμα δεν μπορεί να είναι άλλο από την συνεχή ανάγκη για αναγέννηση του καθενός από εμάς ξεχωριστά , με στόχο την προσφορά προς την κοινωνία.

Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους πολίτες, Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία. Ας είναι οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων μέρες αγάπης και γαλήνης για όλους μας.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *