Φορτσάρει προς το τέλος….

[Best_Wordpress_Gallery id=”98″ gal_title=”fortsarei”]

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε από τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Μιχάλη χαλκίδη, να ανεβάζει στροφές τόσο σ’ ότι αφορά στις επαφές του με τον απλό κόσμο, όσο και στις ανακοινώσεις υποψηφίων συμβούλων με το συνδυασμό του.


Χαρακτηριστική των όσων αναφέρουμε παραπάνω, είναι και η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Αντώνη Τσαγιόπουλου, που μέχρι πρότινος, ανήκε στη παράταξη της σημερινής διοίκησης Γκυρίνη, απ’ την οποία και δήλωσε ανεξαρτητοποίηση.


Φυσικά ο κ. Χαλκίδης είχε ήδη ανακοινώσει αρκετές ισχυρές υποψηφιότητες, είτε δοκιμασμένες όπως του οικονομολόγου κ. Γιώργου Γκιάτα, με δυναμική παρουσία τόσο στην πολιτική όσο και στον αθλητισμό, με την ομάδα του Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας, αλλά και του νυν Δημοτικού Συμβούλου και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Αλεξάνδρειας κ. Βασίλη Παπαδημητρίου, είτε νέα πρόσωπα, που δεν έχουν εμπλακεί στο παρελθόν με τα κοινά, όπως τον γυμναστή Κώστα Σύγγα, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις νεαρές ηλικίες.


Βέβαια, όπως γράψαμε και παραπάνω, εκτός των ανακοινώσεων εντείνει την προσπάθεια του σ’ όλους τους τομείς, γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και πως θα δώσει τη δική του μάχη ώστε να είναι ένας εκ των δύο υποψηφίων που θα περάσουν στη δεύτερη Κυριακή, όπου και θα αναδειχθεί ο επόμενος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

[Best_Wordpress_Gallery id=”99″ gal_title=”ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΚΑΡΤΑ”]

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *