Site icon Εφημερίδα Επικαιρότητα

Το ψηφοδέλτιο του παρουσίασε το ΚΙΝΑΛ Ημαθίας, στην Αλεξάνδρεια

[Best_Wordpress_Gallery id=”597″ gal_title=”ΚΙΝΑΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ”]

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του στην Ημαθία πραγματοποίησε χθες το βράδυ 21 Ιουνίου το ΚΙΝΑΛ.

Η παρουσίαση έγινε στο εκλογικό κέντρο του ΚΙΝΑΛ στην Αλεξάνδρεια, από τον Γραμματέα του στη Ημαθία, κ. Κ. Ασλάνογλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι του κινήματος, μεταξύ των οποίων ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Κ. Ναλμπάντης, η πρώην Δήμαρχος Βέροιας κ. Χαρούλα Ουσουτζόγλου, ο πρώην Νομάρχης Αν. Βλαζάκης και ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γικόνογλου.

Κατά τις τοποθετήσεις τους τόσο ο κ. Ασλάνογλου όσο και οι υποψήφιοι Βουλευτές άσκησαν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στη ΝΔ, τονίζοντας μεταξύ άλλων την ανάγκη ανασύνταξης του χώρου της κεντροαριστεράς βάζοντας ταυτόχρονα φραγμό «στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της ΝΔ…», όπως είπαν χαρακτηριστικά.

[Best_Wordpress_Gallery id=”594″ gal_title=”ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΚΑΡΤΑ”] [Best_Wordpress_Gallery id=”595″ gal_title=”ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ ΚΑΡΤΑ”]

Στη συνέχεια και σ’ ότι αφορά στις τυχόν μετεκλογικές συνεργασίες, όπως και στην προχθεσινή παρουσίαση που έκαναν στη Βέροια, έτσι και χθες επεσήμαναν ότι όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου και πάντα προτάσσοντας το πρόγραμμα του ΚΙΝΑΛ.

Όπως ήταν αναμενόμενο από την εκδήλωση δεν έλειψαν και τα πυρά κατά των « πρώην δικών τους» κ.κ. Τόλκα Θεοχαρόπουλο για τους οποίους επίσης επανέλαβαν ότι είναι ανακούφιση για το ΚΙΝΑΛ το γεγονός του ότι δεν είναι μαζί τους, χαρακτηρίζοντας τους «υπουργούς μιας χρήσης με ορισμένο χρόνο θητείας» αναφερόμενοι στις επιλογές που έχουν κάνει οι δύο πολιτικοί άνδρες τα τελευταία χρόνια και «πολιτικά ανήθικους» λόγο του ότι χρησιμοποιούν τις λίστες τηλεφώνων μελών του ΚΙΝΑΛ, για ιδίων όφελος.

Τέλος ανακοίνωσαν ότι μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση και στην Αλεξάνδρεια, με ομιλητή κάποιο προβεβλημένο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ από την κεντρική πολιτική σκηνή.

Το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ (Αλφαβητικά):

Μπάμπης Γκιόνογλου, μηχανικός, πρώην δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Νίκος Μπρουσκέλης, γιατρός

Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου, αγρότης – συνδικαλιστής

Ειρήνη Σαββίδου, υπάλληλος ΚΕΠΑ Βέροιας (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν παρευρέθηκε στην χθεσινή παρουσίαση)

Μαρία Τορορή, δικηγόρος

Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, γιατρός

Exit mobile version