Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βέροιας καταγγέλλει την έλλειψη τραυματιοφορέων

[Best_Wordpress_Gallery id=”1092″ gal_title=”ΕΚΑΒ”]

Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βέροιας καταγγέλλει την Διοίκηση για την έλλειψη τραυματιοφορέων που υπηρετούν στο  Νοσοκομείο, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν,  την αδυναμία χορήγησης κανονικών αδειών και ρεπό στους εργαζόμενους όπως προβλέπει ο νόμος, αλλά και ταλαιπωρία για τους ασθενείς που εξυπηρετούνται στα επείγοντα περιστατικά, εργαστήρια, Μ.Ε.Θ. και όλες τις κλινικές μόνο από 2 συναδέλφους μεταφορείς ασθενών απόγευμα και νύχτα.

   « Παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις των υπευθύνων για προσλήψεις επικουρικού προσωπικού, το πρόβλημα διογκώθηκε μετά την επιστροφή των σχολικών φυλάκων στους Δήμους.

Κάποιοι εκ των συναδέλφων τραυματιοφορέων μάλιστα απασχολούνται με προγράμματα του ΟΑΕΔ που πήραν μεν παράταση αλλά δεν παύουν να είναι σε ομηρία όπως και οι επικουρικοί, ενώ εξυπηρετούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες», τονίζουν και απαιτούν την ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ».

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *