Το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις για τα 25 χρόνια αρχιερωσύνης του Μητροπολίτη

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναουσης και Καμπανίας εορτάζει το Αργυρό Ιωβηλαίο (25 έτη) Αρχιερωσύνης του ποιμενάρχου της Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναουσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, διοργανώνοντας μια σειρά θρησκευτικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων το Σάββατο 9/11 και την Κυριακή 10/11.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας θα τελεστεί Πολυαρχιερατικός Εσπερινός.

Στη συνέχεια στις 7:30 μ.μ. στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα πραγματοποιηθεί εόρτια εκδήλωση για το Αργυρό Ιωβηλαίο και παρουσίαση της χαριστήριας έκδοσης προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου με τίτλο «Μυριώνυμον εύχος». Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τον Βυζαντινό Χορό του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως και από τη Χορωδία «Μουσική Πολυφωνία» Βέροιας.

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου το πρωί στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας θα τελεστεί πολυαρχιερατικό συλλείτουργο.
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσειςΗ Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας κατά την διάρκεια εκδηλώσεων, θα προβεί σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο και την Κυριακή. Συγκεκριμένα αποφάσισε:
Το Σάββατο, 09-11-2019 και κατά τις ώρες 15:00 – 20:00:

– Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, πάσης φύσεως οχημάτων και της στάσης και της στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, εκατέρωθεν του δρόμου, στις κάτωθι οδούς:

  • στην οδό Περικλέους από την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως την συμβολή της με την οδό Κεντρικής
  • στην οδό Αντωνίου Καμαρά, από την συμβολή της με την οδό Περικλέους έως την συμβολή της με την οδό Βαρλάμη.

Το Σάββατο, 09-11-2019 και κατά τις ώρες 15:00 – 22:00:

– Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, πάσης φύσεως οχημάτων και της στάσης και της στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, εκατέρωθεν του δρόμου, στην οδό Π. Μελά από την συμβολή της με την οδό Μπιζανίου έως την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου.

– Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, πάσης φύσεως οχημάτων στην οδό Α. Αντωνιάδη, από την συμβολή της με την οδό Εμμανουήλ Ζάχου έως την συμβολή της με την οδό Ανοίξεως.

– Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, εκατέρωθεν του δρόμου, στην οδό Α. Αντωνιάδη από την συμβολή της με την οδό Π. Μελά έως την συμβολή της με την οδό Ανοίξεως.

Την Κυριακή, 10-11-2019 και κατά τις ώρες 06:00- 12:00:

– Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, πάσης φύσεως οχημάτων και της στάσης και της στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, εκατέρωθεν του δρόμου, , στις κάτωθι οδούς:

  • στην οδό Περικλέους από την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως την συμβολή της με την οδό Κεντρικής
  • στην οδό Αντωνίου Καμαρά, από την συμβολή της με την οδό Περικλέους έως την συμβολή της με την οδό Βαρλάμη.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *