Το πρόγραμμα και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους παρουσίασε στην Αλεξάνδρεια ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής ΜακεδονίαςΓιάννης Μυλόπουλος

Το πρόγραμμα και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους παρουσίασε στην Αλεξάνδρεια ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Μυλόπουλος.

Ο κ. Μυλόπουλος ανέλυσε μια σειρά προβλημάτων που υπάρχουν στην περιφέρεια με κυρίαρχα αυτά των υποδομών , τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και τα εγγειοβελτιωτικά έργα.

Χωρίς υποδομές δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και σήμερα σε ολόκληρη την κεντρική Μακεδονία δεν υλοποιείται  ούτε ένα μεγάλο έργο , το αποτέλεσμα φαίνεται στην ανεργία όπου η περιφέρεια μας είναι εκ των ουραγών στην Ελλάδα καθώς και στο ΑΕΠ με την κεντρική Μακεδονία να υπολείπεται κατά πολύ των άλλων περιφερειών.

Τα μέσα σταθερής τροχιάς με τον σιδηρόδρομο , τον προαστιακό και το μετρό βρίσκονται ψηλά στο πρόγραμμα του συνδυασμού ΑΛΛΑΓΗ με στόχο την βελτίωση των μεταφορών του επιβατικού κοινού , την αύξηση του τουρισμού και την μείωση των ρύπων.

Μετά την ομιλία του κ. Μυλόπουλου Γιάννη ακολούθησε η παρουσίαση του ψηφοδέλτιο στον κόσμο που βρέθηκε στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας.

Το ψηφοδέλτιο :

Αδαμίδου Κυριακή (Κική) – Καθηγήτρια μουσικής

Αντωνίου Χρήστος – οικονομολόγος/πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Δίντση Ελένη – Ιδιωτική Υπάλληλος

Ζωγιός Κων/νος -Φοιτητής

Ιντζιάδου Σοφία -εκπαιδευτικός

Κλετσίδη Φωτεινή (Φένια) – Σχεδιάστρια

Κόντογλου Χρήστος – Φοιτητής

Μιχος Στέργιος- Ιδιωτικός Υπάλληλος

Σπυρίδου Αναστασία (Νατάσα)- εκπαιδευτικός

Χειμώνας Αθανάσιος (Σάκης)- Δημοτικός υπάλληλος

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *