Το μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, για την γιορτή της μητέρας

[Best_Wordpress_Gallery id=”213″ gal_title=”ΜΠΑΣΔΕΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΤΑ”]

Η δεύτερη Κυριακή του Μαϊου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας. Η Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας ενώνει στην ίδια σκέψη και στους ίδιους στοχασμούς όλους τους ανθρώπους της γης.


Η Μητέρα είναι αυτή που μας έφερε στον κόσμο και μας έμαθε να τον καταλαβαίνουμε και να τον γνωρίζουμε . Είναι αυτή που η ζωή της λογαριάζεται πάντα με το δ ο ύ να ι και ποτέ με το λ α β ε ί ν . Είναι αυτή, που με την άδολη αγάπη και στοργή μεγαλώνει τα παιδιά της και είναι δίπλα τους, συμπαραστάτης και εμψυχωτής σε όλες τις δύσκολες στιγμές τους

Ας αφήσουμε για λίγο τα όποια προβλήματα και νοερά να ξαναζήσουμε τα πρώτα χρόνια της Αγάπης της Μάνας .Να νιώσουμε τη ζεστασιά της ,να φτάσει στα αυτιά μας σαν αντίλαλος το νανούρισμά της . Να θυμηθούμε τις χαρές και τις πίκρες που της δώσαμε , τις νύχτες που ξαγρύπνησε στην όποια αρρώστια μας .
Στην εποχή της κρίσης που ζούμε , είναι αναγκαίο , το κράτος ,η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και η κοινωνία να στηρίξουν την Ελληνίδα μητέρα αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και παίρνοντας εκείνες τις αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη θέση της και θα στηρίξουν το ρόλο της .

Με την προτροπή να μη ξεχάσουμε ποτέ , ότι η μητέρα είναι για τον καθένα και για την καθεμιά η ευτυχία, ο καλύτερος θησαυρός μας, το λιμάνι προστασίας, η πηγή της Ελπίδας ,το σύμβολο της ευθύνης και θυσίας , εύχομαι σε όλες τις μητέρες, Χρόνια Πολλά, υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν τη μεγάλη , την ουσιαστική και ζωογόνο αποστολή τους.

Χρόνια Πολλά!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *