Τον Κώστα Βενιόπουλο ανακοίνωσε η Αργύρης Πανταζόπουλος

Όπως είχαμε γράψει προ ημερών, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Αργ. Παντζόπουλος θα ανακοίνωνε τέσσερεις υποψήφιους, οι οποίοι προέρχονται από το Πλατύ και από τη Μελίκη. Ανάμεσα λοιπόν σ’ αυτά το ονόματα είναι και αυτό του νυν Δημοτικού Συμβούλου κ. Κ. Βενιόπουλου. Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του.

Σε ανακοίνωση του αναφέρει:

Αγαπητές φίλες αγαπητοί φίλοι . οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν ξεχωριστή βαρύτητα για το μέλλον της τοπικής μας κοινωνίας για το αύριο του Δήμου μας.

Είναι εκλογές στις οποίες οφείλουμε να ενώσουμε τις δύναμης μας απέναντι στο διαλυτικό εκλογικό νόμο της απλής αναλογικής και να αναδείξουμε μια νέα και ισχυρή δημοτική αρχή. Απέναντι σε αυτή την πρόκληση η συνείδηση μου και η πολύχρονη εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση επιβάλει να είμαι παρών και να συνεχίσω με πίστη και αγάπη το έργο δημιουργίας και προσφοράς .

Τον τελευταίο καιρό έκανα σημαντικές προσπάθειες για να συμμετάσχουμε οι δημοκρατικές δυνάμεις με ένα ενωτικό συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές αλλά δυστυχώς δεν καρποφόρησαν .

Κατόπιν αυτού και με γνώμονα πάντοτε την αμετάκλητη επιθυμία μου για προσφορά στον τόπο μου και τους συνδημότες μου συμπαρατάσσονται με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. ΑΡΓΥΡΗ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ .Σας καλώ να συμπορευτούμε και σε αυτή τη μάχη με οδηγό τη γνώση την εμπειρία την ανιδιοτέλεια την αγάπη στους συνδημότες μας και την πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας. Συνεχίζουμε μαζί για τη νίκη .

 ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Δημοτικός Σύμβουλος -πρ Δήμαρχος Μελικης

Από την πλευρά του ο κ. Αργύρης Πανταζόπουλος τον καλοσόρισε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Καλώς ήρθες Κώστα Βενιόπουλε. Με τις πολύτιμες γνώσεις σου και την πολύχρονη εμπειρία σου, με την ανιδιοτέλεια και την ειλικρινή διάθεση προσφοράς που σε χαρακτηρίζουν διαχρονικά, με την εντιμότητα και τη συνέπειά σου, με την συνεχή και έντονη παρουσία σου στη Δημοτική Ενότητα Μελίκης και σε ολόκληρο το Δήμο μας. Προχωρούμε μαζί μόνο για το καλό του τόπου μας. Με Δύναμη Ενότητας και Ελπίδας μέχρι την τελική νίκη!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *