Τέσσερις ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε η “Ώρα Ευθύνης” του Παναγιώτη Γκυρίνη

Τέσσερις ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο συνδυασμός “Ώρα Ευθύνης” του Π. Γκυρίνη, λίγο πριν την ολοκλήρωση του σχηματισμού του συνδυασμού.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Γελαδάρη, Κώστα Καραγκιοζόπουλο, Αγγελική Κωτσιοπούλου και Βασιλική Συνιάκου.

Με αφορμή την ανακοίνωση των τεσσάρων νέων υποψηφιοτήτων, ο συνδυασμός «Ώρα Ευθύνης» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

[Best_Wordpress_Gallery id=”137″ gal_title=”ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ”]

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό μας της Αγγελικής Κωτσιοπούλου, της Βασιλικής Συνιάκου, του Δημητρίου Γελαδάρη και του Κώστα Καραγκιοζόπουλου.

Τέσσερις ακόμη συμπολίτες μας που θα συμβάλλουν, μαζί με όλους τους υποψήφιους της “Ώρας Ευθύνης”, στον κοινό αγώνα που μας ενώνει για ένα καλύτερο και ανθρώπινο δήμο Αλεξάνδρειας.

Τις ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

“Ώρα Ευθύνης” – Συνεχίζουμε μαζί!!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *