Τάσος Μπαρτζώκας: Σύμμαχος των Αγροτικών Συνεταιρισμών και των Αγροτών!

Τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς Μελίκης, Μέσης, Α.Σ. Κουλούρας, «Εύφορος Γη» και «Απόλλων» Κουλούρας επισκέφτηκε ο υποψήφιος Βουλευτής, Τάσος Μπαρτζώκας, καταγράφοντας τα ζητήματα που απασχολούν τα συνεταιριστικά σχήματα και συνδιαμορφώνοντας τις προτάσεις, που θα τεθούν στην πολιτική ηγεσία, κατόπιν της ανανέωσης της θητείας του.

Οι διοικήσεις των Συνεταιρισμών ανέλυσαν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, θέτοντας στον Τάσο Μπαρτζώκα το ζήτημα των εργατών γης, το θεσμικό πλαίσιο της νέας ΚΑΠ που αποτελεί προϋπόθεση για την κατάθεση αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης (ΟΣΔΕ), αλλά και ευρύτερα ζητήματα, σχετιζόμενα με το κόστος και τις πρόσφατες ζημιές, στην αγροτική παραγωγή.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας, στηρίζοντας ενεργά και με πράξεις τους αγρότες και τα συλλογικά σχήματά τους, επεσήμανε ότι την επόμενη θητεία θα διεκδικήσει, ακόμα πιο δυναμικά, την υλοποίηση των  αιτημάτων τους. Δήλωσε ότι παραμένει πάντα δίπλα τους και ότι έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα, την επικαιροποίηση του Κανονισμού του ΕΛΓΑ και την οικονομική και φορολογική στήριξη, του πρωτογενούς τομέα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *