Τάσος Μπαρτζώκας στον North Radio 98,0: «Ιστορικής και Εθνικής σημασίας η Συμφωνία με τη Γαλλία και δεν χωρούν αντιπολιτευτικές κορώνες»

Advertisements

Την σημασία της Συμφωνίας με τη Γαλλία  και τις θετικές επιπτώσεις της σε στρατιωτικό και διπλωματικό επίπεδο για τη χώρα μας, τόνισε ο Τάσος Μπαρτζώκας, κατά την παρέμβασή του στο ραδιοφωνικό σταθμό North 98.0, την 5η Οκτωβρίου 2021.

 Όπως ανέφερε ο Βουλευτής Ημαθίας, η Συμφωνία είναι πρώτα Εθνική και μετά επιτυχία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι είναι «μια σπουδαία Συμφωνία που θωρακίζει αμυντικά τη χώρα και τη βάζει στο πλάνο των ισχυρών δυνάμεων που θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη και παγκοσμίως. Ως εκ τούτου, θα έπρεπε να τύχει της στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από αντιπολιτευτικές κορώνες

Ο Βουλευτής αναφέρθηκε στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ για τα μέτρα στήριξης στην μεσαία τάξη, λέγοντας ότι τα μέτρα αυτά έχουν αναπτυξιακό πρόσημο καθώς και κοινωνικό χαρακτήρα, ιδιαίτερα μετά από μια διετία με πολλές  δυσκολίες, κυρίως για τη μεσαία τάξη μέσω της υπερφορολόγησης από την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία.

Τόνισε την σιωπή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχετικά με τις δηλώσεις Πάνου Καμμένου, ότι δήθεν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ εξαγοράστηκαν για να ψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δημιουργείται ένα πολύ μεγάλο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί από τον κ. Τσίπρα.

Παράλληλα μίλησε για  την αναμόρφωση του Ποινικού Κώδικα που προωθείται από την κυβέρνηση, λέγοντας ότι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, επισημαίνοντας  την επαναφορά της ποινικοποίησης της παράνομης αλιείας στα εθνικά χωρικά ύδατα, κάτι που η προηγούμενη κυβέρνηση είχε ανεξήγητα καταργήσει. Τέλος, αναφέρθηκε στην αυστηροποίηση των ποινών που έχουν να κάνουν με την κακοποίηση ανηλίκων αλλά και όσων βρίσκονται σε αδυναμία. 

Η ηχητική παρέμβαση του Βουλευτή:

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *