Τάσος Μπαρτζώκας: “Ο λόγος στους νέους!”

Κάλεσμα στους νέους της Ημαθίας δίνει  ο Τάσος Μπαρτζώκας, ζητώντας τους να του υποβάλλουν τα ερωτήματά τους, για οποιοδήποτε ζήτημα τους απασχολεί.

Ο Βουλευτής, αντιλαμβανόμενος ότι οι νέοι πολλές φορές αισθάνονται ότι «δεν έχουν φωνή», απευθύνθηκε άμεσα στους ίδιους, δεσμευόμενος μάλιστα, ότι θα απαντήσει ανεξαιρέτως σε όλες τις ερωτήσεις, όσο «δύσκολες» και αν είναι.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας συστηματικά κρατά ανοικτές τις γέφυρες επικοινωνίας με τη νεολαία, δίνοντας στους ίδιους φωνή και χώρο για να εκφραστούν και επιλέγοντας όλους τους σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας. Στόχος του Βουλευτή είναι να έρθει ο ίδιος κοντά στην σκέψη τους, στους προβληματισμούς τους και τις αγωνίες τους και, μέσω των θεμάτων που του θέτουν, να διεκδικήσει λύσεις για το καλύτερο μέλλον τους. Άλλωστε και ο ίδιος δηλώνει ότι «το μέλλον τους ανήκει»!

Η ανάρτηση θα μείνει ανοικτή για όσο διάστημα χρειαστεί και θα τροφοδοτείται από τις ερωτο-απαντήσεις, καλύπτοντας θεματολογία από πολιτική μέχρι προσωπικά ζητήματα του Βουλευτή.

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι με την ανάρτηση του Βουλευτή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0JoGn71VWRPAyCtB7VV4yHfxmZf6wjBmpk5NzoaDmTWn5tMZBWmfdMiDuwD97X5Mdl&id=100002638153379&sfnsn=mo

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02HoAxRCiLwF2TffMhyoG7MEZkYdcCwKRTdz3kxdNbeoEUnKGWjH1UdtGj8dWcCK9Sl&id=100058210803353&sfnsn=mo

https://www.instagram.com/p/CqlSm_SoVNp/?igshid=MjljNjAzYmU

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *