Site icon Εφημερίδα Επικαιρότητα

Τάσος Μπαρτζώκας: “Κίνηση Ματ! Σε λιγότερο από μήνα παραδίδεται η προσωρινή γέφυρα, που συνδέει την επαρχιακή οδό Παλαιού Προδρόμου – Μελίκης!”

Το είπε και το έκανε ο Τάσος Μπαρτζώκας, καθώς μόλις δύο μέρες μετά την επικοινωνία του με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, κλιμάκιο υψηλόβαθμων μηχανικών του ΓΕΕΘΑ/ΜΟΜΚΑ, κατέφτασε στον Παλαιό Πρόδρομο και πραγματοποίησε αυτοψία, σχετικά με την κατασκευή της προσωρινής γέφυρας.

Όπως ανέφεραν οι μηχανικοί του Γ´ Σώματος Στρατού στον Βουλευτή και τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Μελίκης και Παλαιού Προδρόμου, κα. Β. Καραγκιόζογλου και κ.  Α. Γουσιόπουλο, οι προκαταρκτικές εργασίες θα εκκινήσουν αμέσως μετά το Πάσχα.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η τοποθέτηση της  γέφυρας είναι ζήτημα λίγων ημερών, καθώς δεν εμπλέκεται καμία άλλη υπηρεσία, πλην του Στρατού. Κατά συνέπεια, παρακάμπτονται όλες οι γραφειοκρατίες.

Ο Βουλευτής εκφράζει την ευγνωμοσύνη και την ικανοποίησή του στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την ταχύτητα και τη συνέπεια στο δίκαιο αίτημά του, τονίζοντας ότι η κατασκευή της γέφυρας, που συνδέει τον Παλαιό Πρόδρομο με τη Μελίκη, είναι ζωτικής φύσεως για τη διευκόλυνση των αγροτών και των αγροτικών εργασιών.

Exit mobile version