Τάσος Μπαρτζώκας: “Δεν είναι μόνο ευχή η υγεία και η αξιοπρεπής διαβίωση. Είναι το πολιτικό διακύβευμα της επόμενης τετραετίας!”

*Κύριες θέσεις της παρέμβασης, του Τάσου Μπαρτζώκα, στη ραδιοφωνική συνέντευξη με τους «ΑΠΕΝΑΝΤΙ», Χρήστο Τσαλικίδη και Σταύρο Οραήλογλου, στο Ραδιόφωνο NORTH 98,0

  • Για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού για τα εγκαίνια του νέου Πολυκεντρικού Μουσείου Αιγών :

Ο Πρωθυπουργός ενδιαφέρεται πολύ για την Ημαθία και αυτό το έχει αποδείξει, με όλες τις πολιτικές που έχουν αναληφθεί. Εννοείται ότι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τα εγκαίνια του μουσείου μας, το οποίο είναι ένα κόσμημα τις περιοχής και ένα ορόσημο για την εισαγωγή κάθε επισκέπτη, στην ελληνιστική ιστορία και τα επιτεύγματα της! Η θερμή υποδοχή του, από τους πολίτες της Ημαθίας, είναι και μια απτή αναγνώριση της παρακαταθήκης της διακυβέρνησής μας και της αναγνώρισης των προσπαθειών μας.

  • Σχετικά με την εντολή του Πρωθυπουργού προς τους Βουλευτές, να είμαστε δίπλα στον κόσμο:

Αυτό για εμένα δεν αποτελεί εντολή του Πρωθυπουργού. Είναι η αρχή της πολιτικής μου δραστηριότητας. Ο απαράβατος κανόνας της, ο διαρκής οδηγός μου. Πάντα δίπλα στους πολίτες, πάντα με τους πολίτες, πάντα για τους πολίτες.

  • Για το «διαζύγιο» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και την, κατά τα φαινόμενα, προσχώρησης του ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης:

Είναι προφανές ότι και στο ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζουν ζητήματα ταυτότητας, όπως συμβαίνει και στο ΣΥΡΙΖΑ. Ειδάλλως, δεν θα υπήρχε αυτή η συμπόρευση. Αυτό οφείλουν να το γνωρίζουν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. Ότι η ψήφος τους είναι ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ και στις αδιέξοδες πολιτικές του. Προσωπικά, πιστεύω ότι οι πολίτες αναγνωρίζουν ότι η δική μας Κυβέρνηση είναι η μοναδική με «ματιά στο μέλλον».

  • Για τις αιτιάσεις ότι η πολιτική της Κυβέρνησης είναι «επιδοματική»:

Οι έκτακτες συγκυρίες απαιτούν και έκτακτα μέτρα. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουμε; Να αφήσουμε πχ τους αγρότες χωρίς επιδοματική ενίσχυση, όταν οι τιμές των λιπασμάτων έχουν αυξηθεί υπέρμετρα; Να μην επιδοτήσουμε την ενέργεια;

  • Οι προβλέψεις για το 2023:

Είμαι αισιόδοξος ότι το 2023 θα είμαστε καλύτερα. Η αλλαγή στον τρόπο που πολιτευόμαστε, η αλλαγή στο παραγωγικό μοντέλο που έχουμε πετύχει, η αλλαγή στο οικονομικό μοντέλο που εφαρμόζουμε θα αποδώσει ακόμα περισσότερους καρπούς. Γι’ αυτό και παρά τις μέγαλες κρίσεις, όλη την περασμένη τριετία, έχουμε καταφέρει όχι μόνο να γίνουμε ανθεκτικότεροι, αλλά και να σημειώσουμε πολλές επιτυχίες ως χώρα.

  • Για τις δυσκολίες των αγροτών:

Τις γνωρίζω από πρώτο χέρι. Γι’ αυτό και παλεύω διαρκώς, παλεύουμε διαρκώς στην Κυβέρνηση. Για πιο γρήγορες αποζημιώσεις, πιο δίκαιες. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να δοθούν οι αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις του καλοκαιριού και θα το πετύχουμε.

  • Οι ευχές για το 2023:

Υγεία και αξιοπρεπή διαβίωση για όλους! Δεν είναι μόνο ευχή. Είναι και το πολιτικό διακύβευμα της επόμενης τετραετίας μας. Έχουμε εκτιμήσει για τα καλά την αξία της υγείας, έχουμε βάλει στόχο να αυξηθούν οι μισθοί, ώστε όλοι να ζουν μια καλή ζωή. Γι’ αυτά θα παλέψουμε!

Ακολουθεί ο σύνδεσμος με την τοποθέτηση του Βουλευτή:

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *