Σ. Μουρτζίλας: «Στόχος μας η συνεργατικότητα των πολιτιστικών δράσεων των συλλόγων της Ημαθίας»

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας καλείται να συνδράμει τους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς του τόπου μας. Στόχος μας στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ η συνεργατικότητα των πολιτιστικών  δράσεων των συλλόγων μας, όλο τον χρόνο, ώστε να συνδεθούν τα ήθη, τα έθιμα, η μουσική μας παράδοση, η γαστρονομία και οι χοροί, με την τουριστική προβολή κάθε δήμου και κοινότητας.

Πρωταρχικό μας μέλημα η οικονομική υποβοήθηση αντιστοίχων δράσεων, τόσο εντός της Ημαθίας, όσο και κυρίως σε μεγάλες τουριστικές εκθέσεις της χώρας μας.

Η Ημαθία συνταιριάζει τον πολιτισμό με την τοπική γαστρονομία, επανερχόμενη σε δράσεις προβολής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Γιατί πάνω και πρώτα απ΄όλα υπηρετούμε τον άνθρωπο!

Στέργιος Μουρτζίλας 

Υποψήφιος Περιφερειακός 

Σύμβουλος Π.Ε. Ημαθίας

ΔΉΛΩΣΗ ΜΟΥΡΤΖΙΛΑ

Αποφάσισα να συμμετέχω στη μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα γιατί ο εφησυχασμός και η εσωστρέφεια είναι ο χειρότερος σύμβουλος.  

Αποδεχόμενος την τιμητική του πρόταση και εκτιμώντας το έργο που έχει επιτελέσει στέκομαι δίπλα του, γιατί οι πολίτες απαιτούν αποτελεσματική δράση και ουσιαστικές απαντήσεις στους προβληματισμούς τους. 

Με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στην καθημερινότητα των συμπολιτών μου και αυτό ακριβώς έχω εμπράκτως αποδείξει στις μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης που ανέλαβα. 

Υπήρξα πρόεδρος του Γηροκομείου Βέροιας όπου αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις για να προσφέρω στο συνάνθρωπο. 

Παράλληλα υπό την Προεδρία μου και για πρώτη φορά επιτεύχθηκε η πιστοποίηση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ημαθίας, η δε ηθική και κυρίως υλική συνεισφορά προς τα μέλη του είναι ουσιώδης και συστηματική. 

Η προ ολίγων μηνών ανάληψη της Προεδρίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας ανοίγει ένα καινούριο και ενδιαφέρον πεδίο δράσης και ουσιαστικών παρεμβάσεων για τα αθλητικά πεπραγμένα του Νομού μας.     

Κύρια παράμετρος της μέχρι σήμερα διαδρομής μου και βασικός γνώμονας των προσπαθειών μου συνιστά το γεγονός ότι πάντα και πρώτα απ’ όλα υπηρετούμε τον άνθρωπο. 

Στα πλαίσια αυτά θα αγωνιστώ 

– Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να παραμένουν τα παιδιά μας στον τόπο τους. 

– Να στηρίξουμε με πρακτικές και ουσιαστικές ενέργειες την ελληνική οικογένεια. 

– Να αναδειχτεί η καίρια σημασία του πρωτογενούς τομέα παραγωγής για την ημαθιώτικη οικονομία. 

– Να αποτελέσει ο αθλητισμός ασφαλή διέξοδο της νεολαίας και ευκαιρία ανάδειξης των ταλέντων. 

– Να εξελιχθεί ο Νομός Ημαθίας σε σταθερό τουριστικό προορισμό.

     Πορευόμενος με αυτό το πλέγμα αρχών και στόχων θέτω την υποψηφιότητά μου στην κρίση σας και ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας και τον σταυρό προτίμησής σας στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019. 

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *