Συστάσεις των λογιστών Ημαθίας στους πελάτες τους, για την εξυπηρέτηση όλων…

Τα έχουν «παίξει», κατά το κοινώς λεγόμενο, οι λογιστές και οι εργαζόμενοι σε λογιστικά γραφεία από τον καταιγισμό εγκυκλίων και πράξεων νομοθετικών περιεχομένων τις τελευταίες ημέρες λόγω της πανδημίας και ενώ δεν προλαβαίνουν, ούτε να τα μελετήσουν καλά καλά, έχουν να απαντούν και στις εύλογες ερωτήσεις και απορίες των πελατών τους. Για να μπορέσουν να μπουν σε μια σειρά τα νέα απρόσμενα δεδομένα, η Ένωση Φοροτεχνικών Ημαθίας (Ε.Φ.Ε.Ε.) ενημερώνει:

«Μέσα σε μια εβδομάδα έχουν δημοσιευτεί ενενήντα τέσσερις (94) εγκύκλιοι/αποφάσεις και τέσσερις (4) πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που αφορούν τον κορωνοϊό.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι δυνατόν να παίρνετε τηλέφωνο όποτε διαβάζετε κάτι σε κάθε τελευταίο blog ή σε κάθε site ή όποτε βλέπετε κάτι στην τηλεόραση.

Όλα τα παραπάνω θέλουν προσεκτική μελέτη ατελείωτων ωρών. Ό,τι χρειαστεί να γίνει και αφορά τη συγκεκριμένη συγκυρία δε θα γίνει ούτε από μόνο του, ούτε αυτόματα. Οπότε, πέρα από τα email που λαμβάνετε οι εργοδότες κάθε τόσο, θα κληθείτε να δώσετε την εντολή σας προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και ηλεκτρονικές υποβολές. Έως τότε #menoumespiti !»

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.