Συνεχίζει τις επισκέψεις του σε χωριά του Δήμου, ο Μιχάλης Χαλκίδης

[Best_Wordpress_Gallery id=”276″ gal_title=”ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΣΚΑΝΤΑΛ”]

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις στα χωριά του Δήμου μας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης σήμερα Πέμπτη μίλησε στα χωριά Σκυλίτσι, Καμποχώρι και Επισκοπή.

Αναφερόμενος στους συνυποψηφίους του και χρησιμοποιώντας την γλώσσα της αλήθειας είπε:

Για μεν τον Κώστα Ναλμπάντη, ότι είναι απολύτως θεμιτό το να έχει την στήριξη του Συριζα, αλλά είναι πολιτικά απαράδεκτο και δείγμα πολιτικού καιροσκοπισμού, το να προσπαθεί να το κρύψει. Αποδεχόμενος ο κ Ναλμπάντης την στήριξη του Συριζα, επιβραβεύει και τις πολιτικές επιλογές του, δηλαδή και τις αποφάσεις περί “Μακεδονικού”.

Για τον Αργύρη Πανταζόπουλο, του αναγνώρισε μεν καλές προθέσεις, αλλά θεώρησε απολύτως προσβλητικό και θέμα που πρέπει να τον απασχολήσει,  το ότι στενοί του “συνεργάτες” τον παρουσιάζουν ως “καθοδηγούμενο” και πολιτικά ελεγχόμενο.

[Best_Wordpress_Gallery id=”275″ gal_title=”ΜΑΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΤΑ”]

Για τον απερχόμενο Παναγιώτη Γκυρίνη, όπως τον παρουσίασε σε ομιλία του στον Σταυρό ο εισηγητής (λανθάνουσα γλώσσα αλήθεια λέγει…),  διετύπωσε το απλούστατο ερώτημα..”Δείξτε μου ένα έργο που σχεδιάστηκε στην πενταετία που πέρασε και που υλοποιήθηκε”. Φυσικά δεν υπάρχει.

Χωρίς καμία προσωπική αναφορά,κρατώντας το επίπεδο του αγώνα σε υψηλά επίπεδα, απέδωσε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι…

Πέραν των ομιλιών συμπληρωματικά, θέλουμε ως συνδυασμός να επισημάνουμε το αστείο θέαμα των “απορριμματοφόρων” που είδαμε να κυκλοφορούν σε εικόνα.

Ο απερχόμενος Παναγιώτης Γκυρίνης έγινε και επίσημα ο Τσίπρας της δεξιάς παράταξης. Σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού, δέκα μέρες προ των εκλογών, ο ένας μοιράζει  συντάξεις και ο άλλος απορριμματοφόρα…  Γελούν οι πέτρες με τα καμώματα…

Στην συνάντηση με τη νεολαία που ακολούθησε στο Scandal στη Μελίκη, σε ένα κατάμεστο χώρο, νέα παιδιά υποδέχτηκαν με δυναμισμό και ξεκάθαρη πρόθεση στήριξης τον υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Χαλκίδη. Ο ίδιος, εντυπωσιασμένος από την υποδοχή, δεσμεύτηκε για τα ιδιαίτερα μέτρα στήριξης της νεολαίας και για την οριστική του και αμετάκλητη απόφαση στο τέλος της τετραετίας να “παραδώσει”τα ηνία του Δήμου στη νέα γενιά.

Είναι πια αποδεκτό και από τους πλέον κακόπιστους, ότι η επιρροή του Μιχάλη Χαλκίδη ισχυροποιείται μέρα τη μέρα σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα όμως στη νέα γενιά.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *