Συνεχίζει τις επισκέψεις σε χωριά του Δήμου Αλεξάνδρειας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλίας Ιακωβίδης

Περιοδεία σε  χωριά Παλαιοχώρι, Λιανοβέργι, Κορυφή, Πρασινάδα & Κυδωνιά της Δημοτικής  Ενότητας Πλατέος του δήμου Αλεξάνδρειας, πραγματοποίησε το Σάββατο 30 Μάρτη κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Ιακωβίδη, μαζί με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Ευάγγελο Δόμανο, τους δημοτικούς συμβούλους Διονύση Γερόπουλο, Χαράλαμπο Μερτζανίδη, Βασίλη Μερτζανίδη, Σωτήρη Κοτζαμπασόπουλο, Αμυγδαλιά Κυροπούλου, Παναγιώτη Τσολάκη και τον φίλο Φώτη Παρίση.

Σε θετικό κλίμα αναπτύχθηκαν οι θέσεις του συνδυασμού, σε τομείς και ζητήματα του δήμου, καθώς και προβληματισμοί των κατοίκων για την επίλυσή τους. Συζητήθηκε η αποδυνάμωση των μικρομεσαίων αγροτών αλλά και η υποβάθμιση της βιομηχανικής περιοχής του Πλατέος με παραδείγματα την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και την Ελληνική Βιομηχανία Ζωοτροφών. Η εξαθλίωση με χαράτσια σε τοπικό αλλά και γενικό επίπεδο, καθώς και η φοροληστεία, ήταν ακόμη μια φορά το κέντρο της συζήτησης με τους δημότες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους τόνισαν στον κόσμο πως με την ψήφο στη «Λαϊκή Συσπείρωση», σε  Δήμο και Περιφέρεια, και στο ΚΚΕ, στις Ευρωεκλογές & Εθνικές, θα εκφραστεί η αγανάκτηση και καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ και με την οποία συντάσσονται η ΝΔ και τα λοιπά κόμματα ενώ θα ισχυροποιηθεί ο αγώνας για αποδέσμευση απ’ την ΕΕ και την ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *