Συνέντευξη Κώστα Ναλμπάντη με αιχμές: «Μιλήσαμε για συμμετοχική διοίκηση και όχι για συνδιοίκηση…»

[Best_Wordpress_Gallery id=”407″ gal_title=”ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ”]

Συνέντευξη τύπου παραχωρεί αυτή τη στιγμή ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» και υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης.

Ο κ. Ναλμπάντης ξεκίνησε τη συνέντευξη του ευχαριστώντας τόσο τους απλούς πολίτες που στήριξαν τον ίδιο και τον συνδυασμό του, όσο και τους συνεργάτες του, λέγοντας  χαρακτηριστικά «ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και αυτούς και εξελέγησαν και αυτούς που δεν κατάφεραν, για την τεράστια συνεισφορά τους στον καθαρό και έντιμο αγώνα που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα…».

Στη συνέχεια ο κ. Ναλπάντης αναφερόμενος στην εκλογική μάχη της Κυριακής 2 Ιουνίου επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι ο συνδυασμός του παραμένει και είναι ανεξάρτητος με εκλεγμένους και μη υποψηφίους που προέρχονται απ’ όλους του πολιτικούς χώρους, τονίζοντας ότι «τώρα έχουμε δημοτικές εκλογές και μόνο αυτές γι’ αυτό και όλοι στο συνδυασμό μας έχουμε κλειδώσει στο ντουλάπι τις πολιτικές μας ταυτότητες… οι εθνικές εκλογές είναι στις 7 Ιουλίου…».

Αναφερόμενος αμέσως μετά, στα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες «περί συναλλαγών…» και αφήνοντας πλέον ανοιχτά αιχμές, τόνισε ότι έκανε κάλεσμα για συμμετοχική διοίκησης και όχι για συνδιοίκηση, και ζήτησε από τους άλλους συνυποψηφίους του, (Πανταζόπουλο, Χαλκίδη και Ιακωβίδη) να αποφασίσουν για το πως θα συμπορευτούνε μετά τις εκλογές, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, κάνοντας απλά μια προγραμματική συμφωνία και όχι ψήφο και στήριξη για τη δεύτερη Κυριακή, «σκοπός μας ήταν να σταλεί το μήνυμα για συμμετοχική διοίκηση και όχι ανταλλάξουμε αντιδημαρχίες και προεδρίες. Επικοινώνησα με τους αρχηγούς απλά για να συμφωνήσουμε για το καλό του τόπου και τίποτα παραπάνω».

Αναφερόμενος τώρα στα όσα τον κατηγορεί ο κ. Πανταζόπουλος είπε: “δεν ήταν μια ιδιωτική συνάντηση, εγώ τους κάλεσα ως ίσο προς ίσο, ως υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας για να μιλήσουμε για το καλό του τόπου, γιατί πιστεύω ότι έχουμε ευθύνη για το τι θα γίνει αύριο, ανεξαρτήτως του ποιος θα είναι ο αυριανός Δήμαρχος Αλεξάνδρειας…”

οι έξι βασικοί άξονες στους οποίους αναφέρετε ο κ. Ναλμπάντης (κλικ εδώ)

Τέλος αναφερόμενος και πάλι στα χρίσματα τόνισε με νόημα ότι σ’ αυτές τις εκλογές στο Δήμο Αλεξάνδρειας δεν υπήρξε κανένας Δήμαρχος πέρα από τον υποψήφιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” , δεν είχε κανένας χρίσμα από κανένα κόμμα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *