Συνάντηση του Νίκου Μπρουσκέλη με τη νεολαία του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία

[Best_Wordpress_Gallery id=”543″ gal_title=”ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑ”]

Συνεχίζοντας την έντονη προεκλογική του δραστηριότητα, με συνεχείς συναντήσεις με φορείς της Ημαθίας, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Μπρουσκελης, χθες σε μια στιγμή χαλάρωσης, ουσιαστικά, συναντήθηκε και συνομίλησε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με ανθρώπους που αποτελούν τον κορμό της νεολαίας του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία.

Μάλιστα μετά την ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση, ο κ. Μπρουσκέλης έκανε την παρακάτω δήλωση:

[Best_Wordpress_Gallery id=”544″ gal_title=”ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ ΚΑΡΤΑ”]

«Σήμερα είχαμε μια από τις πρώτες συναντήσεις με αυτά τα εξαιρετικά παιδιά που αποτελούν τον κορμό της νεολαίας του ΚΙΝΑΛ στο δήμο Αλεξάνδρειας.

Φοιτητές, εργαζόμενοι, είναι παιδιά που μέσα στην περίοδο της κρίσης τόλμησαν και έκαναν τα δικά τους όνειρα, έμαθαν να ζουν με πολύ λιγότερα από τις προηγούμενες γενιές, έχουν σφυρηλατηθεί μέσα από τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η κρίση, και είναι η γενιά που ξέρει να προχωράει πάντα με το χαμόγελο.


Γνωρίζω ότι πρέπει να γίνουν πολλά μέσα σε σύντομο διάστημα μέχρι την ημέρα των εκλογών, ωστόσο έχω εμπιστοσύνη στην διάθεσή τους για προσφορά και τον ενθουσιασμό που τους συνοδεύει κάθε στιγμή, και δεν το κρύβω, ότι κάθε φορά που τους συναντώ κάτι κλέβω κι εγώ από αυτό. Και για αυτά τα νεα παιδιά είναι μόνο η αρχή.

Αν αξίζει όμως να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο σήμερα, είναι για αυτή τη γενιά που τόλμησε να σταθεί απέναντι στις δυσκολίες και να μην ενδώσει στο αίσθημα της απογοήτευσης που σκέπασε όλη την ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια.»

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *