Συνάντηση του Κώστα Ναλμπάντη και των συνεργατών του, με τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξης του.

Ο κ. Ναλμπάντης τόνισε στους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου ότι επιθυμεί να έχει τον Εμπορικό Σύλλογο συνομιλητή σε ρόλο θεσμικού συμβούλου, στην προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών που θα συμβάλουν στην βελτίωση της εμπορικής ζωής της Αλεξάνδρειας.

Απ την πλευρά του δεσμεύτηκε για την επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης, με στόχο την απρόσκοπτη τροφοδοσία των καταστημάτων, αλλά και την προσβασιμότητα του καταναλωτικού κοινού.

[Best_Wordpress_Gallery id=”194″ gal_title=”ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΑΡΤΑ”]

Η διόρθωση τυχόν αστοχιών, με τεχνικές επεμβάσεις, σε σημεία της αστικής ανάπλασης που έχει γίνει στο παρελθόν, με στόχο τόσο την αισθητική όσο και την λειτουργική βελτίωση του κέντρου της Αλεξάνδρειας, είναι στις προτεραιότητες της παράταξης, επεσήμανε ο κ. Ναλμπάντης.

Κεφαλαιώδες θέμα που απασχολεί όλους τους δημότες σε κάθε γωνιά του Δήμου, αλλά ειδικότερα τους επαγγελματίες της τοπικής αγοράς, είναι η διαχείριση των απορριμμάτων. Όπως τονίσθηκε στην συνάντηση, σήμερα δυστυχώς τα προβλήματα είναι πολλά ακόμα και από το στάδιο της αποκομιδής, γεγονός που προκαλεί σημαντικό πρόβλημα στον εμπορικό κόσμο.

Η δέσμευση του κ. Ναλμπάντη είναι ξεκάθαρη. Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, σε όλα της τα στάδια (αποκομιδή έως διάθεση) θα αντιμετωπισθεί μέσα από την ένταξη του Δήμου σε πρόγραμμα ολοκληρωμένης διαχείρισης σε συνεργασία με κάποιον εκ των Φορέων Διαχείρισης ΟΤΑ που λειτουργούν ήδη με επιτυχία (παράδειγμα Βέροιας). Η σωστή αποκομιδή σε συνδυασμό με την ορθολογική χωροθέτηση νέων κάδων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του Εμπορικού κόσμου, αποτελεί ρεαλιστικό σχεδιασμό που θα υλοποιηθεί άμεσα, τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Η ανάπλαση των δημόσιων χώρων, ώστε να γίνει το εμπορικό κέντρο πιο ελκυστικό και λειτουργικό, επισημάνθηκε επίσης.

Στο κλείσιμο της επίσκεψης ο κ. Ναλμπάντης διαβεβαίωσε ότι ότι ο ίδιος και η παράταξη του, βλέπουν τον εμπορικό κόσμο ως βασικό πυλώνα ζωής για τον τόπο και τους επαγγελματίες, στις πόλεις και τα χωριά, συνεργάτες της δημοτικής αρχής για τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό κάθε έργου και δράσης που θα στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *