Συγχαρητήριο Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Αθ. Αλατζόγλου με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων

Με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν αυτόν τον απαιτητικό μαραθώνιο και να κόψουν το νήμα του τερματισμού.

Για ακόμη μια χρονιά, η πανδημία επέφερε επιπρόσθετες δυσκολίες, τις οποίες οι τελειόφοιτοί μας ξεπέρασαν με την ανεκτίμητη αρωγή των γονέων, των κηδεμόνων, των εκπαιδευτικών και των διευθυντών των σχολειών τους, τους οποίους, ομοίως, θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω. Σε όσους πέτυχαν το στόχο τους, εύχομαι μια γόνιμη και δημιουργική διαδρομή στον επιστημονικό χώρο που επέλεξαν.

Όσων οι προσπάθειες δεν ευοδώθηκαν αυτή τη φορά, θα ήθελα να τους παρακαλέσω να μην απογοητεύονται και να τους παρακινήσω να μην εγκαταλείψουν τα όνειρά τους αλλά να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στον εαυτό τους.

Με την πεποίθηση ότι οι νεοεισερχόμενοι στην ενήλικη ζωή θα κάνουν τον κόσμο μας ομορφότερο, τους διαβεβαιώνω ότι θα εξακολουθήσουμε να είμαστε υπερήφανοι με τις επιτυχίες τους και να στεκόμαστε πλάι τους σε κάθε δυσκολία.

Με εκτίμηση

Αλατζόγλου Δ. Αθανάσιος

Δ/ντης της Δ.Δ.Ε Ημαθίας

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *