Συγχαρητήρια και ευχές της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας στους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις σχολικού έτους 2018-2019

Ως Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, απευθύνω θερμό χαιρετισμό προς όλες και όλους τους υποψηφίους του νομού μας, που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2019.

Συγχαίρω θερμά όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που καταφέρατε, έπειτα από διαρκή και επίπονη προσπάθεια, να εισαχθείτε σε κάποιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό ή Τεχνολογικό Ίδρυμα και σας εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια στα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και στην ίδια σας τη ζωή.

Συγχαρητήρια επίσης στους εκπαιδευτικούς αλλά και στις οικογένειες των μαθητριών και των μαθητών που συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες και στις ανησυχίες τους.

Τέλος, εσείς που δεν καταφέρατε να εισαχθείτε σε κάποιο ίδρυμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δεν πρέπει να απογοητεύεσθε και να εγκαταλείπετε την προσπάθεια για να κερδίσετε τα όνειρά σας. Στην ζωή υπάρχουν πάντα ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές.

Καλή σταδιοδρομία παιδιά μου!!!

Αναστασία Ε. Μαυρίδου

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.