Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου στην κεντρική Ομιλία του Κώστα Ναλμπάντη Κώστας Ναλμπάντης: «σήμερα δείξατε το νικητή της εκλογικής μάχης της 26ης Μαΐου

[Best_Wordpress_Gallery id=”399″ gal_title=”ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑ”]

Μεγαλειώδης ήταν η παρουσία του κόσμου στην κεντρική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» και υποψήφιου Δημάρχου Αλεξάνδρειας Κώστα Ναλμπάντη.
Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, αλλά και ενθουσιασμού λόγω της συγκλονιστικής παρουσίας του κόσμου, ο Κώστας Ναλμπάντης ανέβηκε στο βήμα καταχειροκροτούμενος από το ένθερμο κοινό.
Ο κ. Ναλμπάντης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του περιορίστηκε αποκλειστικά και μόνο στην παρουσίαση των θέσεων και των προτάσεων της παράταξης του, χωρίς ουσιαστικά να αναφερθεί καθόλου στους αντίπαλους υποψηφίους. Συγκεκριμένα παρουσίασε τους 5 πυλώνες που θα βασιστεί ο συνδυασμός του.
Στη συνέχεια ο κ. Ναλμπάντης παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους.
Απόσπασμα από την ομιλία του Κώστα Ναλμπάντη:
«Στις 26 του Μάη θα καθοριστεί η πορεία του Δήμου μας.
Η Αλεξάνδρεια δεν αντέχει άλλη μια χαμένη τετραετία. Έχει ανάγκη από μια ΝΕΑ, ΙΚΑΝΗ, ΦΕΡΕΓΓΥΑ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
Είναι ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε, να εκφραστεί και να δυναμώσει η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ – ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ φωνή του πολίτη της πόλης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων.
Και ο συνδυασμός ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, αυτό εκφράζει.
Στο επίκεντρο της πολιτική μας είναι,
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ και η συμμετοχή του στο Δήμο.
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ που ΟΛΟΙ μαζί θα πρέπει να κάνουμε την καθημερινή του ζωή, πιο ποιοτική, πιο ανθρώπινη.
Κάναμε μια σοβαρή και ευαισθητοποιημένη προσπάθεια προσδιορισμού και καταγραφής πολλών από τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δήμο και μας απασχολούν όλους.
Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν περισσότερα και θα προκύψουν νέα. Δηλώνουμε όμως, ότι με τη δική μας παρουσία στη Διοίκηση του Δήμου και την ενεργοποίηση των πολιτών, θα δώσουμε στο Δήμο μας τη χαμένη του αξία.
Η κοινωνική πολιτική, τα προβλήματα της νεολαίας και της τρίτης ηλικίας, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, η υγεία, η καθαριότητα και γενικά η οικονομική ανάπτυξη των κοινωνικών ομάδων, η εξέλιξη και η πρόοδος της περιοχής μας, πρέπει να σταματήσουν να αντιμετωπίζονται με προεκλογικούς λόγους και αποσπασματικές ενέργειες.
Το πρόγραμμά μας θα κινηθεί αναλογικά και στοχευμένα στην κατεύθυνση της ισόρροπης ανάπτυξης των Δημοτικών Διαμερισμάτων με την πόλη της Αλεξάνδρειας.
Αναφέρεται σε πέντε πυλώνες με στρατηγικές κατευθύνσεις για ανάπτυξη και απασχόληση, για προστασία του περιβάλλοντος και την βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη.

[Best_Wordpress_Gallery id=”401″ gal_title=”ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ”] [Best_Wordpress_Gallery id=”400″ gal_title=”ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ”]

Οι πέντε πυλώνες

Ο πρώτος πυλώνας αφορά την ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, την ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, την ΤΟΠΙΚΗ και ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Ο δεύτερος αφορά τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
Ο τρίτος πυλώνας είναι η ΠΑΙΔΕΙΑ και ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.
Ο τέταρτος πυλώνας περιλαμβάνει την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ και την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
Ο πέμπτος πυλώνας περιλαμβάνει την ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, το ΠΡΑΣΙΝΟ ,την ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ και τα ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΧΩΡΙΑ.
……………………………………………………
Όλα όμως αυτά φίλες και φίλοι, θα γίνουν πράξη με την σωστή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.
Είναι αναγκαιότητα να συγκροτήσουμε ένα Δήμο που θα λειτουργεί στην υπηρεσία των δημοτών του.
Ένα Δήμο νοικοκυρεμένο, με νέα οργάνωση, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες, με γρήγορη παροχή υπηρεσιών, που να επιμελείται για την άψογη καθαριότητα, την άνετη κυκλοφορία πολιτών και αυτοκινήτων, αποκεντρωμένο, με ισχυρά Τοπικά Συμβούλια.
Ένα Δήμο με κοινωνική ευαισθησία, φροντίδα και πρόνοια για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
Ένα Δήμο στήριγμα του άνεργου, του αγρότη, του επαγγελματία.
Ένα Δήμο με πολιτιστική ανάπτυξη, με δραστήριους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους.
Ένα Δήμο σύγχρονο, Ευρωπαϊκό, με ανοιχτούς ορίζοντες, έχοντας πάντα δεδομένη την πίστη στην παράδοση και την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *