Στον Παναγίωτη Γκυρίνη απαντάει εκ νέου η Δώρα Κουρκούτα

Ξημερώματα μίας μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης, ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Γκυρίνης , μετά από τρεις ημέρες , θέλησε να απαντήσει σε όσα ανέφερε η υποψήφια δήμαρχος κ. Θεοδώρα Κουρκουτά, κατά την παρουσίαση των υποψηφίων της ΔΕ Μελίκης. Τραγική επιλογή ημέρας, ομολογουμένως εν υπνώσει τα αντανακλαστικά του,  μας έχει συνηθίσει όμως σε αυτούς τους αργούς ρυθμούς λειτουργίας.                                                                                                                                                                                                                                           

κ. απερχόμενε,                                                                                                                 

Η επικεφαλής του συνδυασμού «μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ»  έχει όνομα, Θεοδώρα Κουρκουτά, που προφανώς για κάποιο λόγο σας διαφεύγει, έχει παρελθόν ως γέννημα θρέμμα αυτού του τόπου, ενεργός πολίτης , με θέση και άποψη που ποτέ δεν δίστασε να εκφράσει,  παρουσία στην Τ.Α. δευτέρου βαθμού, έχοντας διατελέσει αντινομάρχης Ημαθίας, σήμερα δηλώνει παρούσα για πρώτη φορά στην τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού και έχει μέλλον το οποίο της χαρίζεται εσείς.                                                                                                           

Προφανώς το πρόγραμμά μας δεν μπορεί να κατανοηθεί από εσάς (αν και το χαρακτηρίζεται έκθεση ιδεών της δευτέρας δημοτικού) διότι αν και ολοκληρώνεται τη δεύτερη θητεία σας , είστε ακόμη σε πολιτικό και διοικητικό επίπεδο νηπιαγωγείου. Σίγουρα ξεφυλλίσαμε  τα παλαιότερα δικά σας προγράμματα, τα οποία βέβαια δεν ήταν κοστολογημένα  και αισθανθήκαμε πίκρα και απογοήτευση. Μπορείτε να μας απαντήσετε κ. απερχόμενε τι από όσα υποσχεθήκατε υλοποιήσατε; Μπορείτε να μας πείτε για ποιό έργο σας νιώθετε περήφανος; Μπορείτε να μας  πείτε για ποιο λόγο να σας εμπιστευτούν οι δημότες μας για μία τρίτη φορά;  Μπορείτε να μας πείτε για ποιο λόγο είστε υποψήφιος;                                                                                                                              

Μην ανησυχείτε κ. απερχόμενε. Δεν θα ασχοληθούμε μαζί σας. Αλλωστε η κριτική μας στο έργο σας μπορεί να ολοκληρωθεί σε μία παράγραφο. Τόσο μεγάλο είναι. Δεν σας ψέγουμε  για το αρνητικό πρόσημο στο «έργο» σας, γιατί απλά δεν μπορείς να απαιτείς από κάποιον το αδύνατον για αυτόν.  Με απλά λόγια ,τόσο μπορούσατε , τόσο πράξατε, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο. Ολοκληρώσατε τον κύκλο σας, μπορείτε να αποχωρήσετε.                         

Δυστυχώς για εσάς οι εκφράσεις που ακούγονται σε όλο το Δήμο είναι το καθρέφτισμα, το αποτύπωμα  της δικής σας πολιτικής . Ακούσατε χειρότερα ακόμη  και εντός της αιθούσης του δημοτικού συμβουλίου , τα οποία προφανώς δεν σας αγγίζουν πλέον. Γιατί άραγε; Στο ερώτημα αυτό θα απαντήσουν οι πολίτες στις επερχόμενες εκλογές, εσείς θα απαντήσετε; Πράγματι η αξιοπρέπεια του καθενός είναι αδιαπραγμάτευτη, όπως επίσης το δικαίωμα στην υγεία, το δικαίωμα στη ζωή, το δικαίωμα στο λόγο και στην πολιτική κριτική.      Εμείς κ. απερχόμενε δεν έχουμε κεκτημένα να χάσουμε γι’ αυτό δεν διακατεχόμαστε από πανικό.                                                                                  

Συζητάμε με τους συνδημότες μας το δικό μας όραμα, τα δικά μας σχέδια για τον τόπο μας. Το θέτουμε στην κρίση τους και αυτοί θα αποφασίσουν. Μιλάμε πολιτικά , ανοιχτά και δημόσια .                                                               

Πιστεύουμε πως συμφωνείτε πως οι κοκορομαχίες δια εγγράφων είναι για τους πολιτικά  αδύναμους και ανασφαλείς.  ΕΛΑΤΕ λοιπόν να αντιπαρατεθούμε δια ζώσης, ανοιχτά, δημόσια, παρουσία των συνδημοτών μας  σε ένα πολιτισμένο διάλογο και εκεί θα κριθούμε όλοι μας.                                                                  

Τέλος, σταματήστε να κρύβεστε και να συκοφαντείτε παντί τρόπω την υποψήφια δήμαρχο, γιατί δεν έχετε απέναντί σας μία αδύναμη γυναίκα  , αλλά την κοινωνία μας μια γροθιά. Αντιπαρατεθείτε πολιτικά.         Σας περιμένουμε.                                                                         

Για τον συνδυασμό «μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ»                                                                   

Η επικεφαλής υποψήφια δήμαρχος                                                                                               

Θεοδώρα Κουρκουτά                                                                                                                                                                                                                             ____________________________________________________

Σημείωση: Δεν επιλέξαμε εμείς τη χρονική στιγμή της απάντησης        αλλά ο απερχόμενος δήμαρχος.                                    

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *