Site icon Εφημερίδα Επικαιρότητα

Στις κεντρικές Διευθύνσεις ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ στη Θεσσαλονίκη ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Την ανάγκη εκσυγχρονισμού της υλικοτεχνικής υποδομής των υπηρεσιών του ΟΑΕΔ και του ΕΦΚΑ στην Ημαθία και της ενίσχυσης του στελεχιακού δυναμικού τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, συζήτησε ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης με τον Περιφερειακό Διευθυντή ΟΑΕΔ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας κ. Δημήτριο Κανελλίδη και με τον Προϊστάμενο Γενικής Διεύθυνσης ΠΥΣΥ Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΚΑ κ. Κωνσταντίνο Ζιγκερίδη στα κεντρικά γραφεία των Υπηρεσιών τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Τσαβδαρίδης μετέφερε τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις που του τέθηκαν υπόψη τόσο από το στελεχιακό δυναμικό των συγκεκριμένων Υπηρεσιών στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του σε αυτές όσο και από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας με σχετική επιστολή που του επέδωσαν.   

Κοινό συμπέρασμα των συναντήσεων, η ανάγκη να επιταχυνθεί η συστηματική προσπάθεια της Κεντρικής Διοίκησης για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, που έχει ήδη ξεκινήσει με την πρόσληψη από τον ΟΑΕΔ εργασιακών συμβούλων που θα στελεχώσουν τις υπηρεσίες της Ημαθίας αλλά και με τον εκσυγχρονισμό του λογισμικού του e-ΕΦΚΑ, καθώς οι απαιτήσεις των πολιτών από την Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των υπαρχόντων προβλημάτων είναι πολλές και δικαιολογημένες.

Exit mobile version