Στη λαϊκή αγορά Αλεξάνδρειας ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και από τον πρώην Δήμαρχο Αλεξάνδρειας και Υποψήφιο Βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Μπάμπη Γκιόνογλου

[Best_Wordpress_Gallery id=”298″ gal_title=”ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΛΑΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ”]

Τη λαϊκή αγορά της Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με το συνδυασμό “Πράξεις για τη Μακεδονία”, που στηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ, Χρήστος Παπαστεργίου, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και από τον πρώην Δήμαρχο Αλεξάνδρειας και νυν Υποψήφιο Βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Μπάμπη Γκιόνογλου.

Ο κ. Γκιόνογλου συνόδεψε τον κ. Παπαστεργίου και τους συνεργάτες του στην αγορά της πόλης και αυτοί με τη σειρά τους διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια με το πρόγραμμα του συνδυασμού τους και συγχρόνως είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εμπόρους και αγοραστές, ακούγοντας τις απόψεις του κόσμου και συζητώντας μαζί τους θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα των ημερών.

[Best_Wordpress_Gallery id=”296″ gal_title=”ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ”]

Αμέσως μετά τόσο ο κ. Παπαστεργίου, όσο και οι συνεργάτες του και φυσικά και ο Μπάμπης Γκιόνογλου δήλωσαν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το ΚΙΝΑΛ το τελευταίο διάστημα καταφέρνει να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *