Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ο Γεν. Γρ. Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας

[Best_Wordpress_Gallery id=”1558″ gal_title=”ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 1″]

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας βρέθηκε, στο πλαίσιο επισκέψεών του ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα.

[Best_Wordpress_Gallery id=”1559″ gal_title=”ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 2″]

Στο ενημερωτικό της ΕΑΥΝΗ αναφέρονται τα ακόλουθα: “Για πολλοστή φορά, και δοθείσης της ευκαιρίας, αναπτύξαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδερφοι μας στο Νομό Ημαθίας, όπως η αντικατάσταση του απαρχαιωμένου μηχανοκίνητου στόλου, η συνεχής καταπόνηση του προσωπικού με τις μετακινήσεις σε μέτρα ασφάλειας τροχαίας και τάξης, καθώς και η λειψανδρία των αστυνομικών υπηρεσιών.

Εκτενή συζήτηση έγινε παρουσία και του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας κ. ΚΟΥΓΚΑ Διονυσίου για την μεταστέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας σε ιδιόκτητο οικόπεδο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, λαμβάνοντας υπόψη πως αμφότεροι, πολιτική και φυσική ηγεσία, έδειξαν ενδιαφέρον στα θέματα που αναπτύξαμε, με σκοπό την επίλυση τους το ταχύτερο δυνατό χρονικό διάστημα. Τέλος, ο κ. Γενικός Γραμματέας συνεχάρη τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για το έργο τους, ζητώντας ο ίδιος να φωτογραφηθεί μαζί τους”.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *