Στην Αλεξάνδρεια σήμερα το πρωί, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει αυτοδύναμη και ισχυρή Ελλάδα»

Επίσκεψη στην Αλεξάνδρεια πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός περπάτησε στον κεντρικό δρόμο της πόλης (Δ. Βετσοπούλου) όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες και περαστικούς, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε σύντομη ομιλία σε συγκέντρωση μελών και φίλων του κόμματος σε κεντρικό καφέ της πόλης.

Κατά την ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο στόχος της ΝΔ για τις εκλογές του 2023 είναι η Αυτοδυναμία της: «Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει αυτοδύναμη και ισχυρή Ελλάδα….»  τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι οι επόμενες εκλογές είναι  «εξαιρετικά κρίσιμες» και εξέφρασε την εξέφρασε την άποψη πως και αν χρειαστούν δύο εκλογές και όχι μία, πάλι ο τελικός στόχος θα είναι ένας: Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για αυτοδύναμη και ισχυρή Ελλάδα.

Αμέσως μετά αναφερόμενος στην έκπτωση 10% για τις αγορές σε καταστήματα τροφίμων από το Φεβρουάριο που ανακοίνωσε ο ίδιος στη συζήτηση του προϋπολογισμού σχολίασε πως «προοδευτική πολιτική σημαίνει να παίρνεις από τους λίγους και να δίνεις στους πολλούς και όχι το ανάποδο».

«Όποιος γνωρίζει καλά την ιστορία αυτής της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, γνωρίζει ότι είμαστε το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στη χώρα. πατριωτικό, λαϊκό και προοδευτικό», δήλωσε κλείνοντας ο πρωθυπουργός.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *