Site icon Εφημερίδα Επικαιρότητα

Στην Αλεξάνδρεια: Προεκλογική ομιλία των υποψήφιων Βουλευτών στην Ημαθία με το ΚΚΕ, Ηλία Ιακωβίδη και Τάκη Τσιουλάκο

[Best_Wordpress_Gallery id=”694″ gal_title=”ΚΚΕ Κεντρική ομιλία 2019 εκλογές”]

Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησαν χθες Πέμπτη 27 Ιουνίου μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο της Αλεξάνδρειας, οι υποψήφιοι βουλευτές ΚΚΕ Ημαθίας, Τάκης Τσιουλάκος και Ηλίας Ιακωβίδης.

Οι δύο υποψήφιοι Βουλευτές μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στην ανάγκη να υπάρχει ένα ισχυρό ΚΚΕ μετά τις επερχόμενες εκλογές, επισημαίνοντας τους αγώνες που έχει κάνει το  Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος υπέρ των αγροτών, των εργατοϋπαλλήλων, των συνταξιούχων, των νέων και γενικά όλων των λαϊκών στρωμάτων.

Από τις ομιλίες των δύο ανδρών δεν έλειψε και η αυστηρότατη κριτική για την τακτική των ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Δημοκρατίας, ΚΙΝΑΛ και λοιπών κομμάτων, «που οδήγησαν τη χώρα, σ’ αυτή την κατάσταση..» όπως είπαν χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως η χώρα και μετά τις εκλογές θα παραμείνει ως έχει, γι’ αυτό και χρειάζεται ένα ισχυρό ΚΚΕ για να μπορέσει να παλέψει για τα δίκαια και δημοκρατικά δικαιώματα της λαϊκής τάξης.

Επίσης και οι δύο ομιλητές αναφέρθηκαν στα αναγκαία μέτρα που πρέπει να ληφθούν υπέρ του λαού: αυξήσεις των συντάξεων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, δωρεάν υγεία και πρόνοια, καμία κατάσχεση πρώτης και δεύτερης κατοικίας και πλήθος άλλων ελαφρυντικών μέτρων.

Τέλος ζήτησαν να ξεκινήσει η αντίσταση βάζοντας φρένο στην μνημονιακή αντιλαϊκή πολιτική, να μπει το λαϊκό κίνημα σε φάση αντεπίθεσης, με τις σύγχρονες ανάγκες της εργατικής – λαϊκής οικογένειας στο προσκήνιο! Η ψήφος στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, είναι η ψήφος που μετράει», τόνισαν με νόημα και οι δύο ομιλητές.

Exit mobile version